Следва

Петъчна (почти) доза секс: ЧРД, 47, Лео, не си мръднал!

Пол Ръд е най-секси мъжът в света за 2021, според People

Sexiest Man Alive!

Celebrities преди 2 години

Пол Ръд е Най-секси мъжът на 2021-ва по версията на колегите от списание People. Вярно, че е готин, макар че, при наличието на Дамяно Давид, не се сещаме за аргументи в полза на друг тази година. Но, това сме ние. Другите са решили друго, в което няма нищо лошо. И мистър Ръд е сладурче, надали някой ще възрази остро.

Иначе, 52-годишният актьор заявява, че обикновено му дават епитетите "учтив" и "симпатяга", но не е свикнал хората да го възприемат точно за ​​секси.

„Аз съм достатъчно наясно и знам какво ще кажат хората, когато чуят, че съм избран. Те биха казали: „Какво?“. И не, това не е фалшива скромност. Има толкова много хора, които представят това понятие по-добре от мен“, казва той по повод признанието.

Ръд добавя, че е най-щастлив, когато е вкъщи със съпругата си Джули, с която е женен от 18 години, и децата им Джак и Дарби. „Когато мисля за себе си, се виждам като съпруг и баща. Когато не работя, обичам да съм със семейството си“, казва Пол.

Звездата от Ant-man се шегува, че с новата титла очаква покани за далеч по-изискани холивудски партита. „Сега се надявам най-накрая да бъда поканен на онези секси вечери с Клуни и Пит. Също така мисля, че ще бъда на повече яхти. Вълнувам се, че ще обогатя живота си на яхти“, забавлява се искрено Ръд.

Припомняме, че Майкъл Б. Джордан бе обявен за най-секси мъж миналата година. Сред предишните носители на титлата са Дейвид Бекъм, Крис Хемсуърт, Дуейн Джонсън, Адам Ливайн, Чанинг Тейтъм, Брадли Купър, Райън Рейнолдс, Брад Пит, Джони Деп, Хю Джакман, Джон Леджънд и Идрис Елба. След като прочетохме заигравките по повода на господин Ръд обаче, считаме, въпреки първоначалния си лек скептицизъм, че човекът си е наистина много секси. Съгласете се, че нищо не е по-привлекателно от успешен мъж, влюбен в съпругата си и надарен с чувство за хумор. 

More from View Sofia

24 SELF MADE: Вилияна Карушкова

All About Life преди 1 година

24 SELF MADE е поредица за готини софиянци. Заедно ще четем, от този септември, докогато не ни свърши хубавото вино/кафе, за интересни и извънредно симпатични хора от града, които каним да се раходят по страниците ни, споделяйки искрено, честно, смешно, меланхолично, радостно или каквото е в момента настроението им, с техните думи, снимки, видеа, идеи, с тяхното изкуство и по техния начин, как изглежда, мисли и чувства един софиянец, Есен 2022 edition. Here is part 2!  

More Celebrities

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 1 ден

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.  

"Тя не е французойка": критики към Vogue за корицата с Джиджи Хадид, посветена на Олимпиадата в Париж

Celebrities преди 3 дни

Френският Vogue е жестоко критикуван онлайн, защото избра американката Джиджи Хадид, вместо френски модел, за корицата на специалния си брой, посветен на Олимпиадата в Париж.