Следва

Петъчна (почти) доза секс: ЧРД, 47, Лео, не си мръднал!

Пол Ръд е най-секси мъжът в света за 2021, според People

Sexiest Man Alive!

Celebrities преди 2 години

Пол Ръд е Най-секси мъжът на 2021-ва по версията на колегите от списание People. Вярно, че е готин, макар че, при наличието на Дамяно Давид, не се сещаме за аргументи в полза на друг тази година. Но, това сме ние. Другите са решили друго, в което няма нищо лошо. И мистър Ръд е сладурче, надали някой ще възрази остро.

Иначе, 52-годишният актьор заявява, че обикновено му дават епитетите "учтив" и "симпатяга", но не е свикнал хората да го възприемат точно за ​​секси.

„Аз съм достатъчно наясно и знам какво ще кажат хората, когато чуят, че съм избран. Те биха казали: „Какво?“. И не, това не е фалшива скромност. Има толкова много хора, които представят това понятие по-добре от мен“, казва той по повод признанието.

Ръд добавя, че е най-щастлив, когато е вкъщи със съпругата си Джули, с която е женен от 18 години, и децата им Джак и Дарби. „Когато мисля за себе си, се виждам като съпруг и баща. Когато не работя, обичам да съм със семейството си“, казва Пол.

Звездата от Ant-man се шегува, че с новата титла очаква покани за далеч по-изискани холивудски партита. „Сега се надявам най-накрая да бъда поканен на онези секси вечери с Клуни и Пит. Също така мисля, че ще бъда на повече яхти. Вълнувам се, че ще обогатя живота си на яхти“, забавлява се искрено Ръд.

Припомняме, че Майкъл Б. Джордан бе обявен за най-секси мъж миналата година. Сред предишните носители на титлата са Дейвид Бекъм, Крис Хемсуърт, Дуейн Джонсън, Адам Ливайн, Чанинг Тейтъм, Брадли Купър, Райън Рейнолдс, Брад Пит, Джони Деп, Хю Джакман, Джон Леджънд и Идрис Елба. След като прочетохме заигравките по повода на господин Ръд обаче, считаме, въпреки първоначалния си лек скептицизъм, че човекът си е наистина много секси. Съгласете се, че нищо не е по-привлекателно от успешен мъж, влюбен в съпругата си и надарен с чувство за хумор. 

More from View Sofia

Всичко за Оскарите: Червения килим, изпълнението на Уил Смит и победителите

Celebrities преди 2 години

94-ите годишни Оскари бяха тази нощ! Фантаз или компромис е цялото събитие - разглеждаме в галерията всички от Червения килим на голямата вечер, надолу обобщаваме най-важното случило се и победителите по категории и теглим една черта на тема - готини ли бяха Оскарите?

Taste Sofia: Constantinoff RestoBar, очарователно място с фантастична храна

Food преди 2 години

Taste Sofia - една поредица за фини летни удоволствия, изпълнени с топла сетивност. Изживени на най-добрите места в града, в които вкусът е издигнат на пиедестал, стандартът е най-високият възможен, а радостта от живота - гарантирана. Те са Местата, в които София се среща, говори си, съпреживява и става все по-неотделима част от света. С неговото безкрайно разнообразие, с неговите фантастични възможности и с усещането за нов живот. Сладък, солен, ароматен, здравословен, енергизиращ, пристрастяващ...

More Celebrities