Следва

В сърцето на Барселона. Едно архитектурно-познавателно пътешествие

Софийски потайности. Кой как празнува 14 февруари

Посветихме на най-великото чувство една седмица, но в сърцата на влюбените то далеч не трае толкова малко....

All About Life преди 14 години

Посветихме на най-великото чувство една седмица, но в сърцата на влюбените то далеч не трае толкова малко.

Там любовта продължава средно от 3 години според някои източници, 5 - според други, до цял живот в утопичните мечти на трети.

И понеже знаем, че няма нищо по-хубаво от това да си влюбен (не само в друг човек, но и дори в предмет, вкус или идея), решихме в деня на любовта да се потопим в морето от червени балони, цветя и най-вече мъже с цветя, плюшени сърца и влюбени двойки в центъра на София и да ти покажем, какво може да стопи иначе една обикновена и студена столична неделя.

Полина и Момчил
са заедно от година и половина и вчера празнуваха “Неделя – Ден за нас”. Спряхме ги на път към подаръка им за празника. Бяха решили да си вземат любим френски сладкиш, който не са опитвали отдавна.



На Маргарита и Дарко отдалеч им личеше, че са много влюбени. Заедно са от 2 години без 4 дни. За празника тя му е подарила “Запечатано с целувка. Любовни писма на велики мъже” на Урсула Дойл, същата, която Кари четеше в “Сексът и градът”. Той обаче, не ни сподели какво е избрал за половинката си.



Мариана и Константин
веднага привлякоха погледите ни, заради невероятната кореспонденция, която се усещаше между тях, всеки допълваше другия, а най-хубаво беше, че се държаха за ръце. И това само на пръв поглед. Разбрахме, че са заедно от повече от 15 години, а ние искрено им желаем още поне 3 пъти по толкова.



През Февруари Жарина и Николай правят 14 месеца, откакто са заедно. На 14-ти февруари тя му е подарила възглавница на сърчица за влюбени сънища, а той на нея – пола.



Всички знаем колко сладка е ученическата любов, особено Вяра и Димитър, които са се запознали в училище и вече три години са заедно. В момента са 11 клас, а ние им желаем, сладката им любов им да надживее гимназията и да продължи още много дълго. Колкото до подаръците – те предстояха.



Докато вървяхме от едната страна на улицата, Йордан пресичаше от другата с един голям червен пакет в ръка, а до него беше прекрасната му дама Веселка. Заедно са от 4 години и за празника той й е подарил стилни ботуши, а тя на него – сребърна монета от специална емисия за Свети Валентин. Оказа се, че пакетът не е за нея, както предполагахме, а за малката им внучка, която на 14-ти също има празник.



Сабина и Евгени са се срещнали покрай общи приятели и са заедно вече от две години и половина. Не пожелаха да ни споделят какви подаръци са си разменили, но не им се обидихме, защото изглеждаха страхотно, направо безупречни, а в деня на любовта и ние се влюбихме в чантата на дамата.

Тези хора усмихнаха нашата неделя, а на теб пожелаваме усмивки всеки ден и нека повечето да са от любов.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.