Отвътре на новия календар на Pirelli

Отвътре на новия календар на Pirelli

Pirelli пуснаха своя годишен календар, който този път е посветен на легендарните представители на музикалната индустрия

Снимките са направени от канадския музикант и фотограф Брайън Адамс, известен със своите портрети. Именно той улавя в обектива си звезди като Шер, Иги Поп, Граймс, Дженифър Хъдсън, Рита Ора, Бохан Финикс и други. Фоторазказът е наречен On the Road, което си е чиста символика - кой, ако не музикантите, вечно са в движение, вечно са на път. 

„Когато видите тази фотоистория, разбирате, че това е ден от живота на всеки артист, специален момент от деня: преди или след излизане на сцената, обяд в ресторант, почивка в хотел по време на турне. Заснех всеки един от героите с идеята да покажа точно тези специални моменти“, споделя Брайън Адамс.

Календарът на Pirelli е публикуван за пръв път през 1964 г., към момента има вече 48 издания, създадени от 37 различни фотографи. През годините календарът на Pirelli промени своето позициониране и изостави стандартите за красота в опит да отразява разнообразието на световната арт и естетическа сцена. Сега вместо разголени топмодели, страниците на календара са украсени със световни звезди, жени и мъже, постигнали успех в различни сфери на дейност. Календарът изостави стандартите за сметка на неочакваното, новото, нестереотипното. Всички снимки от изданието на календара на Pirelli 2022 разглеждаме заедно тук. 

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.