Следва

Обичта на известните: Новак Джокович, Йелена и децата след победата на финала на ATP

„Татко винаги се прибира у дома“: сияеща Блейк Лайвли с реч за любимия Райън Рейнолдс

Това ако не е любов, не знаем кое е 

Celebrities преди 1 година

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс скоро ще посрещнат четвъртото си дете. 35-годишната актриса се показа в пълния си блясък на бъдеща мама на наградите на Американската кинотека в Лос Анджелис, където съпругът й получи специална награда. 

Звездата от „Клюкарката“ изнесе реч в чест на своя любим, в която изтъкна всичките му качества и каза, че тя и дъщерите им вече са негов дом.

„Аз съм неговият дом и нашите момичета са неговият дом. Независимо дали е на другия край на света или е на среща отсреща, той автоматично се връща у дома. Ако се прибере от снимачната площадка без костюма си, ще бъдем много притеснени. Покрит с кал, с фалшива кръв, с истинска кръв, белези от протези, костюм на супергерой, обувки за танци или клоунски грим... Татко винаги се прибира вкъщи“, каза Блейк.

Блейк и Райън имат три дъщери: 7-годишната Джеймс, 6-годишната Инес и 3-годишната Бети. Все още не е разкрит полът на нероденото им бебе, ние обаче залагаме на момче. Надолу още кадри от една невъзможна за скриване обич, на която, освен да се радваш от сърце, няма какво да добавиш. 

За протокола, творението, носено от Блейк, идва от ателието на Ралф Лорън и стои перфектно на прекрасното й тяло, очакващо нов живот. 

На събитието Райън позира и с майка си Тами, откровено горда от своето хубаво момче, татко за пример.

More from View Sofia

Ашли Греъм разказа за кошмарното домашно раждане на близнаците си

Celebrities преди 2 години

Истината е, че става въпрос за огромен риск. Дали ще го поемеш, е въпрос на личен избор, разбира се. Но ето поредния пример, че не всичко с ражданията у дома е прецизирано и всъщност "няма страшно". Моделът Ашли Греъм сподели в емоционален разказ от първо лице, че раждането й не е минало никак гладко. Напротив, настъпили са сериозни усложнения след появата на бял свят на нейните прекрасни Роман и Малакай.  

Как изглеждат съпругите на най-богатите мъже в света?

Celebrities преди 2 години

Противно на стереотипите, не всички съпрузи на милиардери водят динамичен социален живот и светят пред камерите. Но със сигурност е интересно да видим тези, които споделят живота си с най-богатите хора на планетата.  

More Celebrities

"Карма за Бритни": големите скандали в живота на Джъстин Тимбърлейк

Celebrities преди 2 дни

„Това е карма“ - с тази констатация реагират масово на ареста на Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние. Когато стана известно за проблемите му с алкохола, всички си спомниха как певецът даваше съвети по този въпрос на бившата си приятелка Бритни Спиърс и като цяло всичките му неприлични действия. 

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 3 дни

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.