Следва

Адел и Schiaparelli - висш пилотаж в елегантността

Обичта на известните: Новак Джокович, Йелена и децата след победата на финала на ATP

Новак Джокович спечели финала на финалния Мастърс в Торино, за което допринесе и най-силната подкрепа, разположена сред публиката - семейството  

Celebrities преди 1 година

Модерна и много хубава, съпругата на Ноле Йелена го аплодираше страстно, докато до нея двете деца на двойката - Стефан и Тара - се радваха от все сърце та татко си. След голямата победа Ноле първо бе прегърнат от 8-годишния си син и 5-годишната си дъщеря, а накрая се озова в прегръдките на Йелена (вожте още: Новак Джокович спечели Уимбълдън на 8-ата годишнина от сватбата с Йелена: ето я божествената им целувка). 

По-късно в интервю той каза:

Това е твърде специално за мен. Благодарен съм, че дойдоха съпругата ми и децата ми... Често водя двете си деца, особено сина си, на тренировки, подготовки и мачове. Трябва да кажа, че беше много шумен. Много ме изненада. Чувах гласа му през цялото време... И двамата вече са наясно какво прави баща им.

Те улесняват живота ми по време на турнири. На такива турнири натискът, очакванията, напрежението са големи. Когато са тук, това забавя малко темпото и мога да имам свободно време, качествено време със семейството си. Това ме успокоява и ми дава възможността да играя най-добрия си тенис на следващия ден.

Преди няколко дни съпругата ми ми каза, че това е много стресиращо. Тя е с мен почти 20 години в професионалната ми кариера. Тя трябва да прави много неща с децата до себе си, да ги забавлява и да бъде до мен в същото време.

Не знам на колко още турнира ще имам тази възможност да имам всички до себе си. Ценя много тези моменти. Надявам се, че като пораснат, ще осъзнаят още повече колко специални моменти сме преживели заедно.

More Celebrities