Следва

ЧРД, 32, Тейлър Суифт, момичето с най-хубавите рокли!

Мрежата обсъжда скандала на търга с обувките на Кари Брадшоу с автограф от Сара Джесика Паркър

Мрежата обсъжда продължението на сериала "Сексът и градът" , чиято дългоочаквана премиера се състоя онзи ден

 

Celebrities преди 2 години

След нарастването на интереса към култовото шоу, платформата за препродажби Luxxy реши да продаде на търг известните сини обувки Manolo Blahnik (същите, за които Кари Брадшоу е мечтала толкова много), с автограф на актрисата Сара Джесика Паркър .

Търгът трябваше да се проведе в инстаграм профила на платформата за препродажба и, разбира се, предизвика значителен интерес сред колекционери и фенове на поредицата. 

Търгът трябваше да продължи два дни и да приключи на 12 декември, след което организаторите обещаха да направят равносметка. Точно тогава се получи проблем. Първо, Катерина Голцман бе посочена като победител в търга. Момичето дори успяло да преведе парите, но след това организаторите я уведомили, че е станала грешка - търгът е бил спрян два часа по-рано. След това парите бяха върнати на Катерина, а приемането на залози в Instagram продължи. В резултат на това беше определен друг победител - колекционерът и основател на галерията с автографи и вещи на звезди Stargift - Иля Слуцкин.

Катерина сподели огорчението си от организаторите в своя Instagram. Според момичето организаторите са се държали нечестно и са променили правилата.

Залозите бяха направени! Аз спечелих! Платих и започнахме да празнуваме... Но! Изведнъж организаторите решиха, че правилата могат да се променят, както и когато пожелаят. Изведнъж получавам съобщение, че е станала грешка и продължаваме търга. Без извинение, няма нищо, което да го оправдае. Просто ей така... Продължихме да се караме, но обувките отидоха при някой друг. При някой, който не се нуждае от тях като символ и знак, че всичко наистина е възможно и че мечтите се сбъдват... Не вярвайте на @luxxy_com, тези копелета ще скочат върху мечтите ви и ще ги строшат с краката си, пише момичето, признавайки, че дълги години е фен на сериала, гледайки го от дете. 

Въпреки това, в instagram-а на платформата за препродажба можем да видим, че Катерина все пак поздравява победителя. След търга, организаторите публикуваха пост, обясняващ ситуацията.

По погрешка търгът беше спрян два часа по-рано от официално обявения час и последният коментатор беше погрешно уведомен за края на търга. След многократни искания от хора, които не можаха да участват в окончателния търг, беше решено търгът да се възобнови до официално определения час. В същото време парите на Катрин бяха незабавно върнати по картата й и й бяха поднесени искрени извинения. По време на финалния търг, където останаха да се борят петима участници, Иля Слуцкин стана победител. Цената на артикула се увеличи с 800 лева от предната стойност и възлезе на общо 3 500 лева, се казва в изявлението, като ние приравняваме цените в лева (бел.ред.).

Организаторите също така добавиха, че като извинение са предложили на Катерина компенсация под формата на 750 лева, които да използва за покупки на платформата Luxxy.

Организаторите оправдаха проблема с човешка грешка и допълниха, че събраните пари ще бъдат дарени на благотворителната фондация „Не си сам“, която подпомага жени в трудни житейски ситуации.

More Celebrities