Следва

Синът на Камила Паркър-Боулс: "Двамата със сестра ми така и не станахме част от кралското семейство"

Party time: гала вечерта в Музея на модерното изкуство в Ню Йорк, сред гостите Пенелопе Крус, Зак Позен, Ан Хатауей

Снощи Музеят на модерното изкуство в Ню Йорк бе домакин на традиционната си предколедна гала, на която всяка година се награждава филмова звезда за приноса й към филмовата индустрия

 

Celebrities преди 1 година

Този път герой на повода беше Пенелопе Крус, която тази година бе отличена за особен успех в кариерата. Много известни личности дойдоха да поздравят актрисата, включително Даша Жукова, Даян Крюгер, Ан Хатауей и други.


Пенелопе Крус и Ребека Хол

Крус, която блесна в червена рокля на Chanel, тази година спечели престижна филмова награда - тази за Най-добра актриса на филмовия фестивал във Венеция за "Паралелни майки".

В речта си Крус благодари на режисьора Педро Алмодовар, оказал огромно влияние върху нея като личност и научил я на най-много в професията.

Спонсор на мероприятието бе Chanel, затова и почти всички тоалети, които виждаме тук, са от френската модна къща, на която самата сеньора Крус е рекламно лице и посланик.   


Даша Жукова


Ан Хатауей


Даян Крюгер


Кристен Уиг


Дерек Бласбърг


Рики Мартин


Лесли Ман и Джъд Апатоу


Райли Киоу


Зак Позен и Харисън Бол
 

More Celebrities

100 години Мария Калас - стила, бижутата и града на Божествената

Celebrities преди 7 часа

През 50-те години великото сопрано е кралицата на Ла Скала, точно както и  на миланските бутици и ресторанти. Американка по рождение, гъркиня по произход, Мария Калас дължи част от успеха си и своя неповторим стил на Милано