Следва

Синът на Камила Паркър-Боулс: "Двамата със сестра ми така и не станахме част от кралското семейство"

Party time: гала вечерта в Музея на модерното изкуство в Ню Йорк, сред гостите Пенелопе Крус, Зак Позен, Ан Хатауей

Снощи Музеят на модерното изкуство в Ню Йорк бе домакин на традиционната си предколедна гала, на която всяка година се награждава филмова звезда за приноса й към филмовата индустрия

 

Celebrities преди 2 години

Този път герой на повода беше Пенелопе Крус, която тази година бе отличена за особен успех в кариерата. Много известни личности дойдоха да поздравят актрисата, включително Даша Жукова, Даян Крюгер, Ан Хатауей и други.


Пенелопе Крус и Ребека Хол

Крус, която блесна в червена рокля на Chanel, тази година спечели престижна филмова награда - тази за Най-добра актриса на филмовия фестивал във Венеция за "Паралелни майки".

В речта си Крус благодари на режисьора Педро Алмодовар, оказал огромно влияние върху нея като личност и научил я на най-много в професията.

Спонсор на мероприятието бе Chanel, затова и почти всички тоалети, които виждаме тук, са от френската модна къща, на която самата сеньора Крус е рекламно лице и посланик.   


Даша Жукова


Ан Хатауей


Даян Крюгер


Кристен Уиг


Дерек Бласбърг


Рики Мартин


Лесли Ман и Джъд Апатоу


Райли Киоу


Зак Позен и Харисън Бол
 

More from View Sofia

Party Time: Ким Кардашян в "крокодил", Риана в кожи - рожденият ден на Александър Арно

Celebrities преди 11 месеца

В култов нюйоркски ресторант в нощта на 5 май се проведе ЧРД партито на Александър Арно, 31, синът на Бернар Арно, собственик на LVMH и един от най-богатите хора на пхланетата. По повода на едно място се събраха Риана и Ким Кардашян, наред с останалите звездни поканени  

Бруталната истина: 8-те реални причини, поради които той не пише

Health преди 2 години

„Ако той не ти пише, значи не си му интересна. Ако му беше интересна, щеше да намери време". Трудно е да се спори с това твърдение, още повече, че то често е самата истина и трябва да имате смелостта да го признаете. Но ако е имал интерес и после изведнъж е замлъкнал, т.е. спрял е да ви отговаря, е любопитно да разгледаме вариантите - само за липса на време и интерес ли се касае? И може ли да има и различни причини?  

Черна луна в Рак от 15 април до 2023-та: прогнозата нa изкушенията, възходите и паденията по знаци

Astro преди 2 години

Всички ще бъдем засегнати от присъствието на Черната луна в Рак от 15 април 2022 г. до 9 януари 2023 г. Това е най-трудната позиция на Лилит, както е известна Черната Луна, но тя ще ви позволи да отработите комплексите, свързани с брака и семейния живот!  

More Celebrities