Следва

Мишел Пфайфър като Бети Форд, защото The First Lady предстои

Малко сладко тату? Вдъхновението е в мастилените хрумки на супермоделите

От малките ангелски крила на Бела Хадид до скандалния лъв на Кара Делевин, позволете на големите лайфстайл звезди да вдъхновят следващата ви татуировка

Celebrities преди 2 години

Отдавна умувате за нова татуировка? Боди артът безспорно е един от най-креативните начини да изразите себе си и макар да крие известен риск, бидейки доживотен "ангажимент", със сигурност е празник на индивидуалността, от който всички имаме нужда. Независимо дали това е първата ви татуировка или добавяте към колекцията си, струва ни се, че да потърсим  вдъхновение от супермоделите в индустрия от 21 век, е повече от чудесна идея. 

Веднага се сещаме за Бела Хадид, която има малък чифт ангелски крила на гърба на глезена си, създадени от един от любимите артисти на Холивуд, Джон Бой. Друга негова клиентка, Кая Гербер, избра дискретен дизайн на подобна тема: ангел с лице в профил, "бродиран" на  гръдния кош. И тъй като тя се татуира, когато беше под 18 години, вероятно се е нуждаела за това си решение от своята супер майка - Синди Крауфорд, която очевидно е дала позволението си без уговорки. 

Едни от най-дискретните супермоделски татуировки са Gurl на дясната ръка на Адоа Абоа и Power - на лявата й - също специален проект на Jon Boy. След като отпразнува 25-ия си рожден ден в Ню Йорк миналата година, тя обогати колекцията си от феминистки фрази с татуировка на китката, която гласи: „Всички жени. В мен. Са изморени". Понякога най-малките изявления имат най-голяма сила. 

За по-смело вдъхновение вижте бременната Слик Ууд, която открадна шоуто за Пролет/Лято 2019 на Rihanna's Savage x Fenty, като дефилира самопо колан с жартиери, разкривайки набор от боди арт, включително огнестрелно оръжие точно над бременното й коремче (по-късно бе потвърдено, че тя е родила веднага след шоуто). Моделът Адусева Айгеви пък си направи геометрична татуировка на гърдите, по нейните думи, в отговор на агент, който я помолил да си сложи гръдни импланти. Върху красивия гръб на Джейми Бочерт се извива гъвкав мастилен гръбначен стълб. А за тези, които предпочитат постулата „повечето е повече“, Кара Делевин и Фрея Беха Ериксън буквално изобилстват от вдъхновение за татуировки (включително няколко дизайна на изключителни съвременни художници).

Така че, какъвто и да е стилът ви, гмурнете се в галерията ни от супермодели с татуси като отправна точка, за да вдъхновите следващата си тату-импровизация. 

Хейли Бийбър


Адуа Абоа


Кая Гербер


Фрея Беха Ериксън


Роузи Хънингтън Уайтли


Кая Гербер


Кара Делевин


Слик Ууудс


Джейми Бошер


Джоан Смолс


Хейли Бийбър


Адесува Айгеви


Витория Черети


Аби Лий Кършоу


Аби Лий Кършоу


Адоа Абоа


Хейли Бийбър


Бела Хадид


Кара Делевин


Аня Рубик


Кара Делевин


Жизел Бюндхен


Ерин Уосън


Кейт Мос


Джордан Дън


Хейли Бийбър


Джордан Дън


Хейди Клум


Джордан Дън


Кая Гербер


Кая Гербер и Кара Делевин


Хейли Бийбър


Бела Хадид

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 13 минути

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.