Следва

24/7 любов, поезия и Huawei nova 9

That was fun! Всички най-готини мемета на 2021-ва...

Беше дълга и почти непосилно трудна година, за думи на 2021-ва отбелязваме "вълна", "ваксина", "бустер", "омикрон", "карантина", "тест", "сертификат" и още производни, сещате се, но подхождаме с чувство за хумор, най-точното лекарство за всяко неразположение, и забравяме за Ковид, спомняйки си всички готини миймове от изминалата година:

Health преди 2 години

... и се наслаждаваме и се смеем на 2021-ва, waving goodbye!

The Happy Side / The Sad Side Bus meme За по-добро, нали?

За размитите граници между оптимизма и песимизма или просто идеята "че понякога всичко зависи от нас самите", но в един момент започнахме да се чувстваме и така:

For the better, right?

Този мийм, базиран на разговор между Анакин Скайуокър и Падме Амидала от франчайза "Междузвездни войни", основно е превърнат във формат за всякаква употреба, в който първият човек казва нещо, вторият дава обнадеждаващ отговор и след това го следва нервна репресия... по-забавно е, отколкото звучи...

Red Flag Emoji

Най-лесното меме на света - пишеш нещо, в което не вярваш, и просто добавяш между три и сто хиляди червени флагчета, защото тази година наистина преосмислихме какво ни отблъсква и привлича, но по-често отблъсква, у хората и поведението им в интернет.

Заседналият товарен кораб в Суецкия канал

През март товарен кораб, наречен MV Ever Given, се заби в Суецкия канал, блокирайки го изцяло от пропускането на други кораби... и създавайки безкрайни миймове междувременно. Защо се идентифицирахме толкова много с огромна заседнала лодка? Кой знае...

ТикТок и Sea Shanty

Най-catchy песничката пропълзя из целия Тик Ток и се почувствахме като през 19-ти век. Някои мразят песента, други я обожават, вариациите са хиляди, някои доста секси...

Ръкавиците на Бърни Сандърс

През януари снимка на американския сенатор и някогашен кандидат за президент, с палто, маска и ръкавици при встъпването в длъжност на президента Джо Байдън стана необяснимо viral; ръкавиците, които носеше, са направени за него от учител от Вермонт, което доказва, че все още можеш да бъдеш впечатляващ, дори и на 80-те си години.

"Френският бюлетин" в Кан

Последният филм на Уес Андерсън, The French Dispatch, съвсем скоро излезе по кината, но беше предшестван от снимка на Андерсън и неговия актьорски състав, който включва Тимъти Шаламе, Тилда Суинтън и Бил Мъри - в Кан, върху която предприемчиви потребители на социалните мрежи проектираха различни различни субекти. 

Ким К на Met Gala

Никой не знае как да накара хората да заговорят по-добре от Ким Кардашиян. Докато повечето звезди използват годишния червен килим на Met Gala в Метрополитън музей като начин да покажат най-екстравагантните, цветни и грабващи окото ансамбли, риалити звездата направи точно обратното тази година, като облече черна рокля-тениска от главата до петите с маска, която покриваше цялото й лице. Облеклото напълно скри самоличността й, но въпреки това всички знаеха точно коя е тя. Това е суперсила, нали? Освен въздействието, което роклята на Balenciaga имаше върху червения килим, външният вид на Ким също предизвика вълни в социалните мрежи. Хората пресъздадоха външния вид с черни торби за боклук и чаршафи, докато други превърнаха снимките й, на които позира с други знаменитости, като тази с малката й сестра Кендъл Дженър, в миймове.

Интервюто на Хари и Меган при Опра

Последиците от интервюто на фамилия Съсекс при Опра продължават преживяха всякакви мийм-ремикси за това. От друга страна, гигантският мащаб на въздействието, което това е оказало върху кралските особи и британския истаблишмънт, се сведе до мащаба на някакъв вид влиятелна драма-гедон.

 

 

 

Март 2020 / Март 2021

Това говори само за себе си и тук - we can relate...

 

 

Философия и литература!

2021 се пръсна по шевовете от философски мемета - Кант, Фройд, Камю и Ницше никога не са били толкова цитирани, да не говорим за Оскар Уайлд, Шекспир и Джейн Остин, показваме няколко за любителите:

Астро!

Темата ни е на сърце, то е ясно, а астро меметата са вечни, не ги приписваме на тази година, по-скоро са honorable mention:

 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.