Следва

Бебе номер 2 за Камерън Диас и Бенджи Мадън

Вода със сол & KERABIONE по Ел Макферсън

Новата уелнес тенденция се бори със задържането на течности и осигурява блестящ външен вид, особено в комбинация с KERABIONE, който се грижи ежедневно за косата и ноктите.

Health преди 3 седмици

Вече разказахме защо обожаваме именно тази хранителна добавка за коса и нокти - заради добрата цена, абсолютната достъпност, високото качество и видимите резултати само в две елегантни бежови капсулки, пълни с биотин, селен, цинк, мед и много витамини. Сега пренасяме нещата on a next level, допълвайки приема на KERABIONE с много простичка, но страхотна електролитна wellness тенденция. 

Чували сме всичко: вода с лимон, вода с оцет, зехтин на гладно. Но сега още една напитка влезе във фокуса на експертите, благодарение на огромните ползи за тялото и кожата. Това е много простата солена вода, която открадваме като идея от уелнес гуруто Ел Макферсън, която всяка сутрин добавя малко розова хималайска сол към водата, за да се бори със задържането на течности и да балансира рН-то в тялото. "Рецептата" е богата на минерали сол (най-добре хималайска) и чаша вода. Досега електролитите бяха предимно във фокуса на спортистите, но ние от редакцията демократично смятаме, че са за всички, както и хранителната добавка KERABIONE, която приемаме именно с чаша леко осолена вода за максимално красиви и здрави кожа, коса, нокти. 

©SHAYNA TERESE TAYLOR/INSTAGRAM

За да осъзнаем значението на електролитите, биотина, селена и цинка за здравето, е достатъчно да си дадем сметка, че 75% от хората са дехидратирани, което води до последствия като главоболие, възпаления и ощетен откъм жизненост външен вид. 

Всичко започва с водата. Знаем колко важна е питейната вода за хидратацията и здравето, за храносмилането, детоксикацията, хубавия вид на лицето, косата, ноктите и нормалните нива на енергия. Тялото на възрастен се състои от 60% вода, от която 40% е в клетките, придавайки структура и укрепвайки метаболитния процес. Без вода клетките, включително тези, съставляващи косата и ноктите, се дехидратират и функционират трудно, така че трябва да се обновяват. Водата, с която приемаме добавките, е от съществено значение за клетъчната хидратация и за това как полезните вещества се приемат и разграждат в тялото. Такъв вид допълнителна стимулация като няколко грама сол в чашата регулира химичните реакции и поддържа баланса между течностите вътре и извън клетките. Естествено, колкото повече вода пием, толкова по-хубаво, но не само количеството е важно за оптимална хидратация и усвояване на прекрасната формула на KERABIONE. Електролитите от солта са чудесна "подкрепа".

Необходимите минерали за хидратиране на тялото се намират и в храната, която ядем, основно месо, спанак, зеле, кокосова вода, авокадо, диня, банани, бадеми, броколи и маслини, но като градски хора не всеки ден стигаме до това разнообразие от хранителни вещества.

Съответно, особено при смяна на сезоните, правим един цикъл прием на KERABIONE, с който до 6 седмици започват активни процеси по кератинизация на косата и ноктите, и се благоприятства кожата. Количеството електролити, от което се нуждаем, се променя в зависимост от възрастта, физическата активност, климата, приема на течности, така че комбинацията с добавка, която хармонира с тези специални съединения, е гарант за уау резултат. Все пак в Редакцията гласувахме: KERABIONE е най-добрия продукт за коса и нокти в този момент у нас.  


Продуктът за коса и нокти, който да пробвате задължително


Ако се събуждате дехидратирани сутрин, ако се борите с хормонален дисбаланс, определени инфекции, косопад, стрес, прием на лекарства със странични ефекти, тялото ви определено има нужда от специална грижа. И след като специалистите от Valentis са фомулирали страхотен продукт и след като обсебените от здравето ни редактори предават гениалната идея на Ел Макферсън да го приемате с чаша леко солена електролитна вода, имате готовата комбинация за здраве и сияние. 

More Health