Следва

Щастливи и влюбени като Селена и Бени

Продуктът за коса и нокти, който да пробвате задължително

KERABIONE е диамант.

Health преди 4 седмици

Открихме го в точно в началото на сезона, в деня на пролетното равноденствие, с което започна и астрологичната нова година. Точно когато дойде, както казват италианците La Primavera (от латински primus ‘първи, най-ранен’ + ver ‘пролет’) и когато да се потопим в пролетна София се превърна отново в екзистенциално удоволствие. Открихме го в момента, в който ни беше най-нужен, на прага на новия сезон, след дългата, мрачна зима, с първата глътка жажда за новост.  

KERABIONE е превъзходен продукт на Valentis, швейцарскaта марка с история от 1919 година, който, съвсем простичко преведено, прави чудеса. С косата, ноктите, външния вид, самочувствието и цялостната ни житейска нагласа.  

Елегантната опаковка с 60 леки и работещи капсули с превъзходен състав, дойде в живота ни точно в момента, в който си припомняхме старите научно-популярни истини, а именно: 

През зимата, поради липсата на светлина и ниските температури, тялото се затваря, за да регенерира - имаме по-малко енергия, спи ни се повече (или имаме проблеми със съня), храним се неравномерно и всичко това се отразява, повече или по-малко, на състоянието на косата и ноктите. Сродни на клетъчно ниво, те минават през особени процеси, когато се сменят сезоните и когато тялото е под висок риск от недостиг на хранителни вещества и градивни елементи.

И тук, строени до рафта с добавки за хубава коса и здрави нокти в аптеката, открихме швейцарската формула, за която казваме без кобелание: РАБОТИ и то бързо и ефективно. Веднага правим уговорката, че ние, работейки нашата работа, сме свикнали с така важната необходимост от внимателно и професионално проучване преди да употребим или препоръчаме даден продукт. Споделяме откритието си с вас, защото знаем, че споделяте нашата философия: 

Когато става въпрос за интелигентна грижа за косата и ноктите, на първо място ни е необходимо познаване на материята, на второ - солидна система от навици за грижа, и на трето, но не последно - точният помощник. Знаем добре, но обичаме да си го припомняме, че куп фактори оказват влияние на състоянието на косата и ноктите ни, сред тях хормонален дисбаланс, бременност, някои инфекции, стрес, нездравословна диета, прием на определени медикаменти и т.н. На този фон радостната новина е, че има няколко много важни съставки - една от които биотин - които водят до доказани, подкрепени от науката резултати в усилието за здрави нокти и коса. KERABIONE е с високо съдържание на именно тази специална съставка (и още много ценни вещества в перфектна комбинация).

Попаднахме на продукта, както казахме, напълно случайно (в аптеката до офиса), и, при положение, че сме пробвали какво ли не на какви ли не цени - се доверихме на интуицията да грабнем симпатичната карамелено-златна опаковка (на цена около 25 лева, според доставчика). Произведение на щвейцарския фармацевтичен експерт Valentis, KERABIONE, категорично, води до страхотни и видими с просто око резултати от първите дни на прием. Преустановява косопада, подобрява бързо състоянието на косата и ноктите, стимулира процеса на изграждане на нови фоликули, укрепва и стабилизира нокътната плочка. На по-сериозен медицински език, аминокиселините, микроелементите и витамините предпазват от ефектите на оксидативен стрес, активират процеса на кератинизация и растеж на косъма и подобряват метаболизма на желязото. След първите шест дни резултатите са осезаеми, след шест седмици е налице напълно възобновен процес на кератинизация, а след шестмесечен курс ще имаме напълно здрави, лъскави и красиви коса и нокти за дълъг период от време.

60-те капсули в кутия съчетават в оптималната си формула щедри количества биотин, селен, цинк, мед и много витамини, и са достатъчни за месец. Приемаме по две дневно с храненето - с колегите в Редакцията го превърнахме в традиция на обяд и зариваме цялата маса с кутии KERABIONE. Много достъпен и много качествен, продуктът е великолепно решение в началото на пролетта, препоръчваме го силно.   

KERABIONE e в любимата ви аптека, на цена от около 25 лева за 60 капсули, знаете какво да направите + очаквайте специална изненада в инстаграм профила на @viewsofia + посетете Facebook страницата на KERABIONE, където в момента се развива неустоима инициатива с прекрасни подаръци...

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.