Следва

Хамелеонът Гага едновременно на две корици - на италианския и на британския Vogue

24/7 любов, поезия и Huawei nova 9

О, виж в стъклото, младостта си виж!
На друг не отдадеш ли тази младост,
дълбоко тоя свят ще огорчиш
и ще лишиш една жена от радост. 

All About Life преди 2 години

Да цитираме Шекспир ни е навик, откакто боравим с новото си технологично бижу. Най-новото от новото на Huawei, от седмица насам е новата ни любов. Казва се nova 9 и е нещо като поезия, нещо като чувство, нещо като любов. Ако се чудите как се случва влюбването в джаджа, сега ще ви разкажем.



Животът ни е живот на модни редактори. Динамичен, стилен, бърз, интересен, модерен. Живеем го максимално осмислено (през удоволствията и радостта), колкото можем безстрашно (през професията, чувствата и изборите си), обичайно споделено (през технологиите, разговорите, любовта). "Заедно" е думата, която най-точно ни описва. Сигурно сте забелязали, че рядко подписваме материалите си с личните си имена - екипът при нас е всичко. Заедно мислим, заедно решаваме, заедно творим, заедно се караме, дори. "Заедно" е най-романтичната, най-поетичната дума, думата от най-голямо значение за нас. В нашето заедно отскоро имаме още едно незаменимо присъствие, нежната, изящна, бърза и винаги готова за подвизи nova 9. Както казва Кери Ъндърууд: "Моят телефон е най-добрият ми приятел; моята жизнена връзка с външния свят." Ами, окончателно ни се случи и на нас.  


HUAWEI nova 9 идва на българския пазар с кампания за предварителни продажби в комплект с Huawei FreeBuds 4


Разказваме подробно за новия си HUAWEI nova 9 подчертано поетично. Това е чисто нов, невероятно модерен и мощен телефон, богат на чувственост - основата на цялата серия HUAWEI nova е иновацията. От началото на серията през 2016г., смартфон семейството винаги е включвало някои от най-добрите технологии, които HUAWEI предлага - включително възхитително лек дизайн, камера на топ професионално ниво, бързо зареждане, превъзходна батерия, приложения и още... Този месец HUAWEI предлага новото бижу от серията - nova 9. Това е смартфон точно като вас и нас, като поезията и живота - динамичен, стилен, независим, въздействащ, реактивен, силен. Създаден да послужи като личен асистент на заети, модерни и креативни хора, които живеят по всяко време на денонощието... той е като фино "стъкло", в което се оглеждаме. Неговите цветове са цветовете на нашия живот - ефирен калейдоскоп, небесна смес от лилаво, розово и синьо. Багрите му са символ и говор, звук и послание, творческа вселена, която казва всичко, без да се натрапва, той  е технологично бижу, с което трябва да се окичи всяка младост, ако не иска да бъде "огорчена"...

И само тоя розов аромат -
прозрачен пленник, хванат зад стъклата -
ни спомня дълго розовия цвят...

HUAWEI nova 9, поставен под топла слънчева светлина, искри в розово. Символът на този цвят е любов, нежност, женственост, споделеност и най-много - красота. Дизайнът на смартфона е именно такъв, както на вид, така и като усещане в ръцете. Откакто носим смартфона винаги със себе си, той се превърна във важна част от стила. HUAWEI nova 9, със своя ултратънък и ултралек дизайн, в двата си цветови варианта - Starry Blue и Black* - е стилен и елегантен аксесоар, истинска красота, с голяма батерия и широк екран, невероятно лек (175 грама!), безкрайно удобен (широк е 7.77 мм).  

Когато той във своя зрял разцвет
възкачи онзи син небесен рът,
очите ни с какъв дълбок привет
го следват дълго в златния му път.

Синьото, което се изписва върху nova 9, под светлината на облачното небе, на залеза, на тъмната ни стая сутрин, в изкуството и културата е символ на отворените пространства, свободата, интуицията, въображението, вдъхновението, чувствителността и дългия живот. Истина е, че бързаме непрекъснато, затова и очакваме устройствата ни да поддържат темпото на това дълго и динамично ежедневие. Животът на батерията е една от най-големите грижи, с които се сблъскваме, докато се вихрим из задачите през деня, затова HUAWEI nova 9 разполага с 4300mAh Single-Core батерия, която осигурява целодневна поддръжка, като същевременно запазва цялостното устройство малко и леко. Зареждането до 53% отнема само 15 минути, а пълното зареждане - 38 минути, благодарение на 66W SuperCharge. 

Аз моля, ако считате ме враг,
над мене утолете свойта жажда
сега, додето вашите ръце
димят от неизсъхналия пурпур!

HUAWEI nova 9 е богат и на мек лилав цвят - символ на игривостта, спомените, искрената душевна радост, царствеността и лукса. В днешно време живеем пълноценно и сме много динамични дори през нощта; искаме да уловяме, пазим и помним красивите моменти, които преживяваме, дори ако сме на тъмно (метафорично и буквално). Нашият HUAWEI nova 9 със своите подобрени режими за дневна и нощна фотография прави това възможно. Благодарение на Ultra Vision системата, която включва 50-мегапикселова RYYB Ultra Vision основна камера, 8-мегапикселова ултра широкоъгълна камера, 2MP камера за дълбочина и 4cm макро камера, запазваме завинаги изключителни потрети, панорами и градски снимки отблизо и далеч. С използването на специалните нощни режими като Extreme Night Shoot и Night Portrait, правим достолепни, висококачествени, ярки, но не преекспонирани снимки и видеа дори при слаба осветеност.

HUAWEI nova 9 е приятел, романтичен и поетичен, винаги до нас. 24/7 сме заедно, нещо, което се случва само с най-най-приятните неща в живота ни. Всъщност това е любов, но не по Буковски. А по Шекспир, божествена. 

*HUAWEI nova 9 идва и в дълбоко мистериозно черно, но това е тема за друга поема... 
** Всички цитирани произведения са от Уилям Шекспир, превод Валери Петров

More from View Sofia

Китайски хороскоп 2022: годината на Черния Воден Тигър

Astro преди 2 години

View Sofia традиционно представя китайския хороскоп за 2022 - годината на Черния Воден Тигър. По-долу даваме кратка, но много важна представа за очакваните събития, които вероятно ще се случат в живота на 12-те китайски зодии през идната лунна година

Новата мъжественост at its best: кой е френският модел Пол Хамелин и защо е корица на Vogue Man

Celebrities преди 11 месеца

Въпреки че представата ни за онова, което наричаме мъжественост еволюира бавно, но сигурно, френският модел, актьор и художник Пол Хамелин остава една от ключовите флагмани в трансформациите на мъжката визия на модния подиум. От възхода на андрогинността до прегръщането на вътрешната анима, Vogue Man се впуска във вълнуващ разказ за разширяващите се граници на мъжкото аз  

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.