Следва

ЧРД 36, Ирина Шейк, с най-известните любови на звездата

Обичта на известните: Кание Уест пак на среща с Джулия Фокс

На 4 януари папараците заснеха Кание Уест на среща с актрисата Джулия Фокс, известна най-вече с участието си в Uncut Gems - двойката посети  шоуто на Бродуей Slave Game по пиесата на Джеръми О. Харис и вечеря в италианския ресторант Carbone

 

Celebrities преди 2 години

Кание и Джулия са подходящо облечени за времето в Ню Йорк. Актрисата носи синьо кадифено палто и ботуши на висок ток, а Уест - черно яке-бомбър над син суичър, черни дънки и гумени ботуши.

Източник на People каза пред списанието, че Кание е щастлив, че е около Джулия, а тя от своя страна е истински влюбена. 

Това не е първият път, в който забелязваме 44-годишният рапър и 31-годишната актриса заедно - двойката вече прекара един уикенд заедно в Маями, където, разбра се, са вечеряли с приятели. 


Джулия Фокс

Новината за предполагаемата нова връзка на Кание дойде малко след като стана ясно, че той е купил къща за 4,5 милиона долара на същата улица, на която живее и Ким Кардашян им деца - най-голямата Норт, 8, синът Сейнт, 6, Чикаго, 3, и мъничкият Псалм, на 2.  

Кание многократно заяви намерението си да направи всичко възможно, за да си върне Ким, която официално подаде в съда документите за развод през декември. В същото време Уест се появява публично с други жени, като историята с Джулия изглежда напълно сериозна. Самата Ким от няколко месеца е във връзка с 28-годишния комик Пийт Дейвидсън.


Ким Кардашян и Кание Уест

More Celebrities