Следва

Дневен ХОРОСКОП - 25.02.2020

Говори ми за ЛЮБОВ, Лора Караджова

Ще говорим за Любов, и още как! Няма да спираме скоро! Ще я гоним, търсим, крадем, целуваме, разобличаваме, осуетяваяме, сграбчваме, освобождаваме, прегръщаме, ако се налага - ще й разкъсваме дрехите, дори! И Тя, също като близката си роднина Истината, е още по-красива, разгорещена и сексапилна, когато е гола.

Love преди 4 години

Такава е, такава е, Лора Караджова! Сладка, усмихната, обичана и обичаща, soon to be втори-път-мама, сияеща дори и в ледения февруарски ден, в който се срещаме.

След няколкогодишно отсъствие от музикалната сцена, преди броени месеци Лора се завърна с "Такава съм" и въпреки че по своя преценка, "когато нещата в личния й живот са добре, в професионалния куцат и обратното", към 24-ти януари 2020-та баланс е установен! Лора Караджова не пее, а Говори за ЛЮБОВ пред View Sofia.

View Sofia: Най-красива е влюбената жена, нали? Чудим се защо, можеш ли с проста формула да обясниш кое освежава и осмисля толкова много излъчването ни, когато обичаме, че състоянието да си личи отдалеч.
Лора Караджова:
Едва ли някой на този свят би отказал да бъде обичан -  споделената любов е едно от най-ценните и съкровени чувства, които можеш да изпиташ. Мисля, че независимо дали си жена, или мъж, ако чувствата ти са споделени, щастието на лицето си личи от далеч.

V.S.: Един Мъж трябва да може следните 5 неща безпрекословно...
Л.К.:
На първо място мъжът трябва да бъде джентълмен. Тоест, да може следното:
- да бъде умерен в поведението си;
- да може да заведе дамата си на вечеря;
- да й помогне да си облече палтото;
- да я изпрати, докъдето тя поиска;
- а оттам пък, и да се случи това, което тя поиска!

V.S.: И същият този Мъж никога не би трябвало да си позволява...
Л.К.:
Не трябва да си позволява каквото и да било нахалство. Ако усети, че жената е по-интелигентна от него, трябва да бъде много сдържан и да се учи.

V.S.: Какво прави един човек любящ...
Л.К.:
Опознавайки се, хората подсъзнателно започват да разбират, че партньорът им се грижи за тях. Един човек е любящ, когато се грижи за другия; когато готви за него и се притеснява дали ще му е вкусно.

V.S.: Последният филм, подходящ за влюбени хора, който гледа и който би ни препоръчала...
Л.К.:
Не е последният, но е най-любимият ми - Great Expectations. Мога да го гледам нон-стоп.

V.S.: А книга...
Л.К.:
Любони книги избягвам. Общо взето чета биографии, не обичам измислени истории.

V.S.: Дъщеря ти Алиса даде ли ти нова дефиниця за Любовта?
Л.К.:
Алиса ми подари нова дефиниция за съществуването като цяло. Сигурна съм, че всеки, който има деца, ме разбира. Лесно е да кажеш "това е на-хубавото нещо в живота", но всеки ще го изпита, когато му дойде времето.

V.S.: Най-големият ти любовен провал?
Л.К.:
Много пъти съм била с разбито сърце. И доста пъти съм губила времето си с хора, които не обичам. Може би всичко това е урок занапред - да не губя повече време и да не влагам чувства там, където никой няма да ги оцени. В тийнейджърските години доста си пострадах, но това не ме отказа да продължавам да търся Любовта.

V.S.: Какво не би повторила никога в полето на обичането?
Л.К.:
Никога не бих повторила лъжата. Ако не ти е приятно там, където се намираш, продължи напред,не губи ничие време.

V.S.: Саможертвата може ли да спаси нещо, има ли смисъл от нея въобще в отношенията между двама?
Л.К.:
Саможертвата е вид компромис. И все пак, зависи с какво се прави този компромис - много хора жертват себе си в името на любовта и това ги прави истински щастливи, защото обичат силно.

V.S.: Ревнива ли си, порок ли е ревността?
Л.К.:
Ревнива съм, поне малко. Мисля, че има чар в "здравословната" ревност. По този начин показваш, че ти пука, че искаш да имаш човека, с когото си. Ако ревността е в някакви умерени граници, партньорът се чувства желан и уважаван. А и има сладка игра. Но ако се прекрачи границата, може да се изложим - тоест, да покажем, че не сме достатъчно уверени в себе си.

V.S.: Твърдим, че никога не трябва да си лягаме сърдити с принца на сърцето си. Случва ли ти се такава тегоба понякога и изобщо караниците и споровете двигател ли са на една жива и съзидателна връзка, или оптимално не ги допускаме?
Л.К.:
Аз съм човек, който не може да живее и ден, ако е скаран с някой приятел, камо ли с човека, с когото живее. Не бих могла да заспя, въпреки че утрото е по-умно от вечерта...

Предпочитам да съм в чисти отношения - да заспим гушнати, а не цяла нощ да плача. Именно заради това понякога прекрачвам принципите на сърцето си - предпочитам да кажа "Извинявай", дори ей така, само за да заспим спокойни. Не мога да живея скарана с някого.

V.S.: Най-красива се усещаш, когато ти направи какъв комплимент мъжът, който харесваш?
Л.К.:
Най-красива се усещам, когато мъжът ми се събуди до мен и ми каже, че ме обича!

V.S.: В края на краищата, любовта ли е най-важното? Какви са алтернативите, ако в момента, на физическо или емоционално персонално ниво тя просто липсва?
Л.К.:
Любовта е и винаги ще бъде най-важното. Съпоставяла съм кариера и любов и винаги Любовта е побеждавала. По принцип е много трудно да се съчетават, не че не се е случвало, но когато ми върви в едното, другото куца. И така някак си няма пълно щастие.

V.S.: Включи израза "луда, луда любов" в едно изречение.
Л.К.:
"Пълен живот с луда, луда любов!"

V.S.: Пожелай ни влюбване, като го направиш така: влюбете се в човек, който... внимавайте много за... , не обръщайте никакво внимание на... имайте търпението да... не се притеснявайте да...
Л.К.:
Влюбете се в човек, който ви разсмива; внимавайте много, за да разсмива само вас; не обръщайте никакво внимание на другите, които наужким се смеят; имайте търпението да изслушате цялата му смешка; не се притеснявайте да не се разсмеете, защото той ви познава и обича!


P.S.: Екипът на View Sofia благодари от сърце за уютната атмосфера и незаменимото домакинство на най-усмихнатите хора и наши приятели от Restobar Constantinoff, задоволяващи на мига всеки клиентски каприз.

Както и на безценното бижу Huawei P30 Pro, без което запечатването на тези съкровени мигове не биха били възможни!

Както и на ВОДАТА, която пием всеки ден - ВЕЛИНГРАД, от душата на Родопите!


Припомнете си отново какво ни говориха за любовта и:
Йоанна Темелкова
Михаил Крумов
Димитър Павлов
Радослав Илиев, на "Екшън" режисьорът
Антония Петрова-Батинкова
Георги Тошев
Джулиана & Илияна
Мария Касимова-Моасе

More Love