Следва

In the mood for: новата рекламна кампания на Prada

Кой как избра да се рекламира: Кендъл Дженър за Майкъл Корс

Майкъл Корс нае Кендъл Дженър да представи най-новата му колекция за сезон Пролет/Лято 2022

 

All fashion преди 2 години

В рекламната кампания 26-годишният модел позира на покрива на сграда в Манхатън пред камерата на Инес ван Ламсверде и Винуд Матадин. Снимките отдават почит на града Ню Йорк, където е роден известният дизайнер.


We Love: Хадид, Бела Хадид, като Bond Girl за Michael Kors


„Когато се питам кое е това, което продължава вечно, си отговарям, че това е Тя - любовта. Романтичната любов, но и любовта към приятелите, семейството, към вашия град. С тази кампания искаме да съживим градската романтика, акцентирайки върху уникалната смесица от сила и издръжливост, каквато е Ню Йорк. Този град е и любов, която постоянно вдъхновява“, каза Корс в изявление.

 

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 3 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 6 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.