Амал Клуни и Синди Крауфорд в сходен стайлинг на вечеря със съпрузите

Амал Клуни и Синди Крауфорд в сходен стайлинг на вечеря със съпрузите

Изключително редки кадри на двете съпружески двойки от снощи в Калифорния. Очевидно, дружбата в Холивуд е мисия възможна! 

 

Миналата нощ в Лос Анджелис на папараците се удаде невероятната възможност да увековечат за историята един много рядък лайфстайл момент. В прочутия ресторант Nobu пристигнаха за обща вечеря две от най-известните двойки на Холивуд - Амал и Джордж Клуни изчакаха приятелите си - семейството на Синди Крауфорд и Ранди Гербер пред ресторанта, за да седнат заедно на резервираната по повода маса. Известен факт е, че двете фамилии са много близки, като при това не само редовно общуват, но имат и общ бизнес с производството на текила.


Любов на червения килим: Амал и Джордж Клуни на премиерата на The Tender Bar


Стори ни се много приятен момент в цялата тази чудесна порция дружески кадри, че Амал и Синди, без вероятно да се наговарят, са избрали за вечерта почти идентични тоалети. Черните кожени панталони и при двете са допълнени с връхна дреха в пясъчен оттенък. Като топ Синди носи леко бежово палто с колан, а Амал - късо велурено яке, облечено над полупрозрачен черен пуловер. Джордж Клуни явно е впечатлен, защото практически не сваля очи от красивата си жена. Двамата мъже са спортни, със самочувствие и в перфектна форма. Чудесна картинка, с доза войорско любопитство: Коя дама ви харесва повече в черно-бежово от снощи? Очакваме с нетърпение мнението ви в анкетата >>>  

 

Анкета

Коя дама ви харесва повече в черно-бежово от снощи?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.