Следва

Мис САЩ 2019 сложи край на живота си. Чесли Крист скочи от 29-ия етаж на сграда в Ню Йорк

Най-накрая: Шон Пен и „Гените на страха карат мъжете да сменят дънките с поли“

В интервю за Independent актьорът казва, че прекомерната женственост на съвременния мъж е гадна и се дължи на "гените на страхливостта". Прекрасно е, че някой все пак каза какво мисли по темата >>> 

 

Celebrities преди 2 години

Мисля, че мъжете днес са прекалено феминизирани. Познавам много силни жени, които не възприемат мъжествеността като признак на потисничество, напротив, нямат нищо против класическата мъжественост. Но има гени на страха, те са, които карат мъжете да сменят дънките с поли, каза актьорът.

Шон Пен не даде примери за такива хора и не уточни какво или кого точно има предвид. Това не е първият път, в който актьорът се изказва по темата, призовавайки мъжете да останат мъже. В скорошно интервю за британското издание на списание i, той заяви:


Коя е Лейла Джордж, новата госпожа Шон Пен


Мъжете в наши дни станаха диво феминизирани. Не смятам и никога не съм смятал, че да си груб, безчувствен или да проявяваш неуважение към жените има нещо общо с мъжествеността. Но не мисля, че с цел да бъдем справедливи към жените, трябва да се превръщаме в тях, смята Пен.

Наскоро той се раздели с третата си съпруга Лейла Джордж. Преди това беше женен за Мадона (1985-1989), както и актрисата Робин Райт - от 1996 до 2010 г. Срещаше се и с Чарлийз Терон.

30-годишната дъщеря на Шон, Дилън Пен, също присъства на интервюто с колегите. След коментара на баща си, се "загледала мълчаливо настрани", според източници от изданието. Дилън също е актриса - в "Денят на флага" тя играе дъщеря на баща си. Тя е Дженифър Фогел, а той Джон Фогел. Момичето се възхищава искрено на баща си, който живее живота си като приключение (Пен се превъплащава в най-известния фалшификатор в историята на САЩ).

Пен, невероятно готин на своите 61 годин, критикува и "неудачниците, провалените граждани", които живеят в "привилегировани страни" като САЩ и отказват да бъдат ваксинирани срещу COVID-19.

Шон има "огромна вяра" във ваксинацията и добавя: "Понякога хората приемат привилегиите и свободата си като право да бъдат антиграждани. Такива, които поради егоцентризма си и желанието да са вечно прави, търсят фалшиви данни, представени като наука, които да им дадат легитимност, когато става въпрос защо настояват да не бъдат ваксинирани".

Неговата организация с нестопанска цел CORE (Community Organized Relief Effort), беше основана за да помага на пострадали при земетресението в Хаити през 2010 г., но наскоро съсредоточи усилията си върху тестване и ваксинация, които да бъдат анализирани след края на пандемията, въз основа на което да се направят важни изводи. 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.