Следва

We Love: Наоми Кембъл показа дъщеря си, двете са корица на Vogue

HONOR за Деня на влюбените: Оставете смартфона настрана, отделете време на любимите си хора

По-голямата част от хората (54%) биха предпочели да прекарат време на телефона си, отколкото в компанията на партньора си

All About Life преди 2 години

Глобалната висок клас марка HONOR празнува Деня на влюбените и призовава потребителите да не ползват смартфоните си на 14-ти февруари. Вместо това, HONOR ги насърчава да прекарат деня с хората, които обичат, да изживеят и се насладят на всеки момент заедно.

В същото време чрез инфографика HONOR представя данни от проведено външно изследване от трета страна, което обхваща 2000 души, които ползват смартфони и живеят с партньор. Целта на проучването е да се види до колко използването на телефона им е повлияло на тяхната връзка.

 

Няколко важни акцента от проучването могат да бъдат открити по-долу:

• Средно на ден 71% от хората казват, че прекарват повече от личното си време на телефона си, от колкото с партньора си, а 52% прекарват всеки ден три-четири часа повече на телефона си в сравнение с времето, прекарано с романтичния си партньор.
• По-голямата част от хората (54%) биха предпочели да прекарат време на телефона си, отколкото в компанията на партньора си.
• 30% от хората изпращат съобщения на партньора си, докато и двамата са вкъщи, вместо да водят разговор лице в лице.
• Над един от четирима признават, че играят с телефона си, докато вечерят заедно.
• Една четвърт (25%) от хората заявяват, че използването на мобилни телефони е предизвикало спорове в отношенията им. 28% от мъжете казват, че използването на телефона е предизвикало спорове, като само 22% от жените казват същото.
• Над половината (56%) знаят, че използването на телефона не би се харесало на партньора им.

Въпреки, че използването на мобилни телефони прави живота ни по-лесен и продуктивен, HONOR съветва всички потребители да ползват по-рационално смартфоните си и да прекарват повече време с любимите си хора.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.