Следва

Модерният мъж през погледа на Версаче

Да или Не на одеялото в облеклото

Дали щом Rei Kawakubo използва одеяла в колекцията на Comme des Garcons есен-зима 2009, това ги прави страхотни, как мислиш?

All fashion преди 14 години

След последната ни разходка из лондонския стрийт стайл забелязахме тази млада дама с палто, наподобяващо одеяло и веднага се сетихме за колекцията на Comme des Garcons есен-зима 2009, когато Rei Kawakubo пусна връхни дрехи с части от одеяла по подиума.

Но това са си Comme des Garcons и първото, което ти идва наум, когато видиш тези дрехи, е Comme des Garcons, а не одеяло.

Дали обаче ти би се осмелила да включиш топлата завивка в уличния си аутфит, както го правят в Лондон?

Откъдето и да го погледнеш това си е одеяло и сложиш ли едно такова, рискуваш веднага да те оприличат с клошар, а едва ли търсиш подобен ефект. Освен това стои по детски, затова просто е недопустимо за сериозна бизнес среща.

От друга страна топли със сигурност много и е идеално, да те пази от студената зима. И спокойно можем да го определим като един нов и модерен прочит на карето или разновидност на пончото. Но ние го предпочитаме само за раходка в планината или в близкия парк.



Горещо ти препоръчваме едно топло одеяло за студена зима, но дали ще те сгрява само вкъщи или ще рискуваш с него и навън – това ще решиш ти.
 

Анкета

Да или Не

More from View Sofia

More All fashion