Следва

Prada, Fall 2022, READY-TO-WEAR

Чудим се дали ни харесва: семпла Кендъл Дженър за Vogue

"То и аз да стана модел тогава" е сигурно най-често срещаният коментар, що се отанся до тази сесия на К Дженър 

All fashion преди 2 години

В компанията на две дечица, костенурки, зайче и доста канцеларски материали 26-годишният модел участва в сесия на американския Vogue, озаглавена Kendall Jenner Tests Out the Fearlessly Colorful New Minimalism (Кендър Дженър тества безстрашно цветния Нов минимализъм), и реакциите са смесени. 

Атмосферично е и много оптимистично, стилизирана е супер, наистина красива семплост, изключително разведряващо гледище в трагичен момент като настоящия VS Да, сесията е хубава, но това се дължи на екипа зад проекта, тя е изключително невзрачна и неоправдава статута си на най-високоплатен модел в света, не впечатлява с нищо, буквално всеки може така!

Върху тялото на Кендъл са Prada, Bottega Veneta (каквато е и чантата в кошницата с ябълки), Loewe, Fendi, Stella McCartney, The Row, Max Mara, Dries Van Noten, Maison Margiela и още няколко от най-добрите брандове въобще, но това не задоволява критичните очи на неудовлетворениете от "професионалното представяне" на Кендъл. И ние се чудим дали ни харесва, дайте мнение и вие в анкетата - не, че Кендъл това я докосва, но ние да си решим... 

Анкета

Как ви стои тази сесия?

More All fashion