Следва

We Love: Блейк Лайвли на Gem Awards в Манхатън

We Love: Мей Мъск, майката на Илон, цялата в украинския бранд BOBKOVA

Неделно... 

Celebrities преди 2 години

73-годишният модел е жена с вкус и красива осанка, която вчера, неделно, покри от-до с бяло ленено творение на украинския бранд BOBKOVA - детайлите са сини, бродирани, аксесоарите са класически слънцеви очила, големи обеци, сламена шапка, небрежен кец, жестът е символ на подкрепа.

Мей Мъск изрази публичната си подкрепа към Украйна още в първите дни на войната, която Путин инициира (още преди синът й да предизвика диктатора на бой 1в1),

Вчерашната визия е от колекцията Spring/Summer 2022 на бранда. Yes, we love!

 

More Celebrities

"Карма за Бритни": големите скандали в живота на Джъстин Тимбърлейк

Celebrities преди 1 ден

„Това е карма“ - с тази констатация реагират масово на ареста на Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние. Когато стана известно за проблемите му с алкохола, всички си спомниха как певецът даваше съвети по този въпрос на бившата си приятелка Бритни Спиърс и като цяло всичките му неприлични действия. 

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 3 дни

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.