Следва

Михаил Баришников: "Не съдете артистите и спортистите, Медведев трябва да играе"

Кайли Дженър и Травис Скот смениха името на сина си, от Улф на друго

Кайли Дженър и Травис Скот смениха името на новородения си син

 

Celebrities преди 2 години

Момченцето се роди на 2 февруари тази година и първоначално се казваше Улф Уебстър, но вчера Кайли Дженър обяви в социалните мрежи, че е решила да смени името на бебето - родителите са стигнали до извода, че то не подхожда на сина им.

Искаме да ви уведомим, че синът ни вече не се казва Улф. Усетихме, че това име изобщо не му отива. Реших да споделя това, защото виждам, че почти навсякъде се цитира така, написа Кайли.

Кайли Дженър не разкри новото име на бебето.

Освен сина си, Кайли Дженър и Травис Скот имат по-голяма дъщеря - Сторми. Двойката е заедно повече от пет години, но официално не са женени.

По- рано Кайли призна, че е страдала от следродилна депресия след раждането на сина си. Тя бърза да си върне предишната форма, но признава, че й е тежко.

Добре е да не е добре. Разбрах, че оказвам прекалено голям натиск върху себе си, бързам да се върна във форма, към предишното си аз. Много е трудно психически, физически и духовно, просто е лудост, сподели звездата.

Тя добави, че ще сподели още подробности за състоянието си, за да помогне на жените, които са изправени пред същия проблем.

More Celebrities