Следва

Huawei посреща очакванията на новото поколение с новия смартфон nova 9 SE

България подкрепя Украйна - голямото мирно шествие ще е в четвъртък, 24.03.2022

Подкрепяме апела на организаторите, който публикуваме дословно, като самите ние обезателно ще се включим, призоваваме и вас!

Приятели, време е и България да излезе на голямо шествие в подкрепа на суверенна Украйна! Само на няколкостотин километра от нас един народ се бие за своята свобода и за бъдещето на Европа с цената на огромни невинни жертви и разрушения. Този народ успя да изненада целия свят с достойнството, смелостта и издръжливостта си.

All About Life преди 2 години

Същевременно България е в плен на все по-силната хватка на руската пропагандна война срещу страната ни. Руската посланичка в понеделник си позволи да говори от името на българския народ. Следим надигащия се краен национализъм в Русия и разбираме какво означава той за България, ако не изискаме една адекватна и навременна позиция в подкрепа на Украйна от правителството ни. Не можем да позволим маргинални про-руски партии да диктуват най-важните решения за бъдещето на България. Не бива да оставим гласовете ни да бъдат заглушени.

Време е да се заявим, че сме тук, че сме в ЕС и НАТО, че сме направили вече цивилизационния си избор и заставаме зад него.

Нека и ние да излезем, да направим един ярък, макар и символичен жест към народа на Украйна.

ЗАЕДНО С УКРАЙНА!

Площад Незавимост, 18:30 ч, четвъртък, 24 март - точно 1 месец от началото на войната!

Включете се, поканете приятели и семейство, нарисувайте плакати, вземете знамена - украински, български, на ЕС, а и музикални инструменти, за да ни видят и чуят!

В момента на страницата на събитието в Facebook тече организацията, можете да се включите и да допринесете с идеи.  

Събитието е мирно и участниците ще спазваме законите на Република България. До утре! 

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 6 дни

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 1 седмица

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.