Следва

Даже и мама не знаеше: 7 звезди, минали през пластичната хирургия като ученички

WIN IT: 2 билета за "В сърцето на машината", тениска, значка и канче

WIN IT! 

All About Life преди 2 години

Другари! ... Не, шегуваме се, приемаме връщане към комунистическата си история само в една единствена форма - като изкуство! Обичаме произведения от настоящето за миналото в този смисъл, особено с подчертана естетика, съспенс, секси и талантливи присъствия и искрен разказ. "В сърцето на машината" е филм на Мартин Макариев, развиващ се между най-тежките четири стени, в затвор, във време, в което помилването, чистият поглед, спокойствието, свободата, хуманизмът, смелостта са героизъм, близък до лудостта - както е винаги в най-трудната действителност и най-трогателните истории.

Един от вас има шансът да гледа (с другарче) "В сърцето на машината" във веригата на Кино Арена на територията на Република България, плюс да има класическо соц канче, с което да си ходи на палатка, значка с петолъчка като виц, а не като символ, и тениска от страхотномека материя с принт в естетиката на филма - за да спечелите подаръчния комплект и видите страхотните изпълнения на Александър Сано, Ивайло Христов, Христо Петков, Стоян Дойчев, Владимир Зомбори, Игор Ангелов и Валери Йорданов, отбележете в коментар трима души, свободолюбиви, истински и смели, а ние ще изтеглим победителя този петък, 25 март 2022 г., точно в 17 часа, когато по соца приключваше работния ден.

Специално отбелязваме, че Двата билета за филма, които подаряваме, могат да се ползват в избран от победителя ден и час за прожекция, съответстващ с програмата на дадения киносалон от веригата на Кино Арена, и не подлежат на замяна за паричната им равностойност, друга награда или друго филмово заглавие. Успех!

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.