Следва

6 причини да се влюбиш в Huawei nova 9 SE, цвете!

We Love: Мерием Узерли и ултра високите цепки

Мерием Узерли бе гост на галата TIME100, посветена на 100-те най-влиятелни хора в света за изминалата година.

 

Celebrities преди 2 години

На червения килим в Дубай 38-годишната турска актриса носи рокля с ултра високи цепки на дизанера Зулейха Куру (Zuleyha Kuru). Кинозвездата, известна с ролята си на Хюрем Султан във "Великолепният век", добави към стайлинга си чанта на Серена Узиел и сребристи сандали. Прави впечатление, че ансамбълът е така изчислен, че всяка красива част от тялото на може би най-известната турска актриса в света, е перфектно подчертана. Раменете и краката са силно разголени - отличен момент да се възхитим на тонизираното от тренировки body на великолепната Мерием.  

На събитието Узерли позира с Тайра Банкс, Депика Падуконе и Ициар Итуньо, която изигра инспектор Ракел Мурило в хитовия сериал La Casa De Papel.

More Celebrities

Скарлет Йохансон и бялата рокля със сребърен кант

Celebrities преди 9 часа

Годишната вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом се състоя на 27 април в хотел "Вашингтон Хилтън". Освен видни журналисти и политици, събитието събра и много американски филмови и телевизионни звезди, сред които Скарлет Йохансон и съпругът й Колин Йост.  

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 4 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.