Следва

6 причини да се влюбиш в Huawei nova 9 SE, цвете!

We Love: Мерием Узерли и ултра високите цепки

Мерием Узерли бе гост на галата TIME100, посветена на 100-те най-влиятелни хора в света за изминалата година.

 

Celebrities преди 2 години

На червения килим в Дубай 38-годишната турска актриса носи рокля с ултра високи цепки на дизанера Зулейха Куру (Zuleyha Kuru). Кинозвездата, известна с ролята си на Хюрем Султан във "Великолепният век", добави към стайлинга си чанта на Серена Узиел и сребристи сандали. Прави впечатление, че ансамбълът е така изчислен, че всяка красива част от тялото на може би най-известната турска актриса в света, е перфектно подчертана. Раменете и краката са силно разголени - отличен момент да се възхитим на тонизираното от тренировки body на великолепната Мерием.  

На събитието Узерли позира с Тайра Банкс, Депика Падуконе и Ициар Итуньо, която изигра инспектор Ракел Мурило в хитовия сериал La Casa De Papel.

More from View Sofia

Анжела Недялкова и Георги Тошев са първите български лица в кампанията на Johnnie Walker със слоган "Не говори. Действай."

Food преди 1 година

Johnnie Walker, скоч уиски номер едно в света, приветства двама забележителни българи в компанията на Мила Йовович и Ейдриън Броуди. Анжела Недялкова и Георги Тошев се включват в движението “The Walkers“ като точните хора, носители на духа на Johnnie Walker, които през целият си досегашен път са доказали, че посоката за тях е само една – напред

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.