Следва

Май ще има сватба: Киану Рийвс и Александра Грант

Ваканцията на известните: Дейвид и Виктория Бекъм на яхта в навечерието на сватбата на детето

Тя - в топ форма! Той - симпатично неглиже. Двамата - видимо много близки. Чудесната картинка е от уикенда, Дейвид и Виктория Бекъм са на почивка в Маями, а на луксозната яхта ги придружават две от децата им - 19-годишният Ромео (четете още: О, Ромео! Младият Бекъм за Saint Laurent) и 10-годишната Харпър.

 

Celebrities преди 2 години

46-годишният бивш футболист и 47-годишната дизайнерка разпускат преди сватбата на големия си син Бруклин, който следващата седмица ще се ожени за актрисата Никола Пелц. Виктория е съвършена в черния си цял бански, изправен гръб, почернели крака и гушната до Дейвид (припомняме тук причината за това съвършенство - Слаба като клечка? Може, ако си Виктория Бекъм и ядеш едно и също 25 години), а поредицата от кадри и от типа, която пожелаваме на всеки - красива, сплотена, лежерна и много лятна!   

Сватбата на Бруклин и Никола ще се състои в семейното имение в Палм Бийч. Със сигурност ще можем да се насладим на великолепни кадри, а дотогава съзерцаваме този летен разкош и едновременно припомняме историята на Бруклин Бекъм и любимата му, мис Пелц, тук и тук


 

More Celebrities