Следва

Мистичният съвпад на Юпитер и Нептун: как този епохален ден ще промени съдбата ви?

Обичта на известните: Аня Тейлър-Джой в мини Dior и нейният красавец Малкълм

Аня Тейлър-Джой буквално блести на премиерата на последния си филмов проект "Севернякът" снощи в Лондон. Той, обаче, е направо неотразим.

 

Celebrities преди 1 година

Комбинацията от красиво русо и щастливи и влюбени тъмни очи ще се запомни. Снощи, на събитието в Лондон, 25-годишната актриса позира до гаджето си Малкълм Макрей в къса рокля на Dior и лъскави обувки на ток от Кристиан Лобутен. Двойката, която за пръв път се появи заедно на публично събитие на афтърпартито на Оскарите, сега открито споделяше целувките си с фоторепортерите. Надолу има много снимки на красивата двойка, като особено си струва да обърнете внимание на излъчването, стила, осанката и сексапила на 27-годишния Малкълм, музикант от Алабама. Скулестият красавец и Аня са заедно от близо година, но очевидно предани на идеята за дискретност, разкриха връзката си едва преди седмици.  

Аня позира и с колегата си Александър Скарсгард, който играе главната роля във филма.

Според съобщения в чуждестранни медии двойката е започнала да излиза през май миналата година.

 

More Celebrities

100 години Мария Калас - стила, бижутата и града на Божествената

Celebrities преди 2 дни

През 50-те години великото сопрано е кралицата на Ла Скала, точно както и  на миланските бутици и ресторанти. Американка по рождение, гъркиня по произход, Мария Калас дължи част от успеха си и своя неповторим стил на Милано