Следва

Double Trouble: черните бански са задължителни! Въпросът е като на Ирина Шейк или като на Дуа Липа

Мистичният съвпад на Юпитер и Нептун: как този епохален ден ще промени съдбата ви?

През април 2022 г. се случва астрологично събитие, което може да се нарече епохално. Две планети се свързват непосредствено - Юпитер, отговорен за социалната структура, и Нептун, мистериозен, носещ високи вибрации на милосърдие и проникващ в душата. Защо това е епохално? Защото за последен път подобна връзка е наблюдавана от човечеството през март 1856 г.

 

Astro преди 2 години

Енергиите на приближаването на планетите се усещат цял ​​месец, но кулминацията идва точно на 12 април. Астролозите прогнозират, че този ден може да промени съдбата на всеки от нас, но някои ще усетят трансформацията веднага, при други тя ще настъпи малко по-късно. Това се обяснява с факта, че Нептун е много далеч от Земята и неговата енергия нежно и едва доловимо се вгражда във вибрациите на човек, променяйки начина му на мислене, а оттам и обичайните действия. Но тези от нас, които са силно чувствителни, могат да го усетят. Други ще видят как хората и обстоятелствата около тях се променят.

Юпитер се смята за планетата на голямото щастие, той разширява и уголемява всичко, до което се докосне. Тандемът с Нептун повдига въпросите за милостта, вярата, религията и обичайно носи на хората разбирателство, хармония и любов. Затова на всеки, който иска да се запознае с интересен човек, да се огледа за връзка или да помисли за емоционалния си живот, препоръчваме да бъде активен през април. Струва си да помислите къде точно може да срещнете типа човек, за който мечтаете, и да започнете да действате. Между другото, сънищата в този период са изключително показателни. Благоприятно е да медитирате, да се гмурнете в несъзнаваното, да съставите карта на желанията си, особено на 12 април, защото се отваря истински портал към щастливо бъдеще. 

От гледна точка на въздействието върху цялата ни планета, можем да очакваме разработването на нови методи на лечение, тъй като Рибите са отговорни, наред с други неща, за медицината, новите социални мрежи, технологиите за виртуална реалност и съвременните творчески тенденции в изкуството. Нептун пък е отговорен за вдъхновението и потапянето в несъзнаваното, както и за укрепването на духовността и милосърдието, защото връзката ни напомня за най-благородното чувство - любовта. 


Месечен ХОРОСКОП - Април 2022


За всеки от нас на ежедневно ниво Юпитер и Нептун носят различни енергии:

Овенът може да събуди истински психически способности. Прозренията могат да дойдат чрез сънища, по време на медитация или молитва. За да намерите отговори на въпроси, не трябва да гледате навън, а да погледнете вътре в себе си, да разберете истинските си желания. Особено успешни ще бъдат Овените, заети в медицината, психологията, работещи на свободна практика. Може да има оферти от чужбина или мисли за емиграция.

Телците ще имат много късмет, благодарение на епохалната връзка. Първо, това могат да бъдат резултати в работата и такива, за които дори не сте мечтали. Второ, това е подкрепата на екипа или може би добра оферта за сътрудничество или създаването на някаква собствена общност. Трето, това е популярност сред големи маси хора, в интернет или офлайн. Основната задача е да мечтаете, да мечтаете на едро, защото моментът е такъв - сбъдващ. 

Близнаците по чудо постигат поставените си цели, които са свързани със социалния статус или амбицията. Основното е, че тези цели наистина съществуват у вас, а Вселената ще осигури пътя за осъществяването им. Има възможност нежно и без бой да полетите нагоре по кариерната стълбица. Не всички и невинаги, разбира се, си поставяме такива задачи. За някои бракът и връзките са по-важни от работата, така че много Близнаци ще получат предложение за брак или ще се сгодят, променяйки статута си по този начин. 

За Раците магическата връзка на двете небесни светила носи успех в области, свързани с международните отношения, изучаването или преподаването на чужди езици. Можете спокойно да отворите свое собствено училище или да стартирате авторски курсове. Съдебните дела и съдебните спорове ще приключат благоприятно. Има възможност за популяризиране на вашия бизнес чрез Интернет. Времето е щастливо за тези, които вече са били женени и са успели да се разведат. Добро време за втори брак.

Лъвовете могат да намерят много добра работа във финансовия сектор, банка, данъчни, всякакви фондове, борси или да организират собствен бизнес. Това ще бъде подкрепата на висшите сили. Важно е внимателно да планирате всичко и да изградите бизнеса си на принципите на хуманизма. Също така много Лъвове ще се почувстват привлечени от неизвестното, мистичното. Освен това, ако търсите, можете да срещнете своя кармичен партньор, като са възможни скорошна бременност или раждане. 

За Девите, съвпадът на Юпитер и Нептун носи огромно количество полезни социални връзки, творчески обмен, както и връзки с чуждестранни партньори. Това е възможност да създадете общност около вас, с помощта на която ще бъдат решени много въпроси от отдавнашен ваш интерес. Най-важната подкрепа ще дойде от вашия партньор или съпруг, и то искрена и незаинтересована. Самотните Деви с голяма доза вероятност ще срещнат своята сродна душа.

Везни, Вселената дава изцеление, което може да се случи от само себе си, благодарение на вярата в чудото. Също така е вероятно да се появи точният лекар и точно методът на лечение, който търсите. Всеки, който се интересува от темата за намиране на добра работа, трябва да публикува автобиография и да мине през интервюта. Офертата може да надхвърли очакванията ви. Везните може да си вземат и домашен любимец, който за много години ще се превърне в истински приятел и щастлив талисман.

Скорпионите усещат мощен поток от творческа енергия, която ще ви позволи да създадете свой собствен проект, който със сигурност ще бъде успешен. Това е и възможност да си осигурите приходи от любимото хоби. Като цяло темата за любовта ще е на фокус. Сред Скорпионите ще има много щастливи в любовно отношение хора. Съответно, при такава вълна от вдъхновение и повишено ниво на ендорфини, вероятността от бременност и раждане на бебе се увеличава.

Много Стрелци ще почувстват желанието да разширят жизненото си пространство или да придобият нов апартамент. Смята се, че Стрелците са предимно градски жители и не обичат да се привързват към едно място за дълго време. Но именно тази връзка може да даде желание за изграждане или закупуване на селска къща или парче земя. Това също е индикатор, че в близко бъдеще в семейството или при някои от роднините ви предстоят щастливи събития.


Трите зодиакални знака, чийто живот ще се промени драстично през 2022


Козирозите са силно благоприятствани за учене и усвояване на нови знания. Всяка информация, получена сега, може да донесе печалба и то по напълно неочакван начин. Всякакви пътувания, командировки, бизнес срещи и пр. ще минат много добре. Щастливо събитие може да допринесе за успешното придобиване или дори спечелването на автомобил. Вероятен проблем с документи - добре е да се внимава. 

За Водолей , Юпитер и Нептун носят финансово благополучие. Неочаквани бонуси, премии, различни плащания ще ви зарадват в близко бъдеще. И ако по-рано не беше възможно да се заделят средства за така наречената „парична въздушна възглавница“, сега обстоятелствата ще се развият по такъв начин, че спестяванията ще се увеличат от само себе си. Благоприятно време е, отваряйте сметки и анализирайте оптимистично приходите и разходите си.

Рибите са главните "герои на нашето време", защото на връзката на двете планети се осъществява точно в този слънчев знак. Това е време на личностна трансформация - както външна, така и вътрешна. Страхотна идея е да преразгледате позиционирането си във всякакви социални групи. Какъв мечтаеш да станеш? Къде и с кого искаш да живееш? Идва времето за изпълнение на желанията. И вашата лична натална карта помага за това. Можете да започнете, като подредите гардероба си и в идеалния случай да си признаете, че всъщност живота ви е много хубав и вие сте доволни от това. 

More Astro