Следва

Не си ти, ако не си купиш нещо от нечовешките намаления в IКЕА

Трите зодиакални знака, чийто живот ще се промени драстично през 2022

Всеки от нас очаква положителните промени, които предстоят. Но има и късметлии, които ще имат повече поводи за радост и благодарност към звездите през тази година. Да видим чии съдби ще се повлияят красиво през новата година >>> 

 

Astro преди 2 години

Със сигурност може да се каже, че 2022 г. ще бъде по-лека от предишната. През 2021 г. имаше много кармични уроци, работата беше силно затормозена, непрекъснато се натъквахме на препятствия и трудности. Сега е времето да си поемем дълбоко въздух и да опитаме да се докажем на 100%. В астрологията има планета на късмета и просперитета и това е гигантът Юпитер. През следващата година тя ще помага много на трите водни знака в Зодиака: Риби, Рак и Скорпион, като всеки от тях има своя тайна за успех.

Рак

Вашият зодиакален знак ще има особен късмет в чужбина. Ще имате куп възможности да се реализирате и да достигнете ново ниво на доходите далеч от дома, тъй че не се страхувайте да се съгласите на командировка или преместване в друг град или държава. Дори само пътуването е много важно, то може напълно да промени мирогледа ви, да донесе нови познанства, пари и влияние. Самите ви пътувания ще бъдат по-лесни, отколкото за представители на други знаци: визата ще бъде одобрена лесно и бързо, местата в самолета ще бъдат максимално удобни, впечатленията и ползите от пътуванията - ярки и ефективни. Много вероятно е да искате да промените мястото си на пребиваване, да излезете от обичайната си рутина, да емигрирате или да си купите апартамент в чужбина. Овторете очи, огледайте се, премислете и скачайте - възможности ще има колкото искате! 

Успешни ще бъдат и съюзите с чужденци. Те могат да повлияят на кариерата ви или да решат някои от трудните проблеми, с които не можете да се справите сами.

Не забравяйте и за друг важен аспект от живота - учете, разширете хоризонтите си, бъдете през цялата година в позицията на ученик. Не е необходимо да ходите да учите в университета, можете също да се запишете за курсове по личностно израстване, чужд език, астрология. Това ще ви донесе огромно лично развитие и солидна възможност за пробив в бизнеса.

Тази година е годината на разширяване на вашето влияние. Може би вече сте експерт и специалист в нещо, но преди сте работили само във вашия град или сте обучавали някого, но в малки групи. Сега влиянието ви ще расте осезаемо. Вместо един магазин - мрежа в цяла България и в чужбина. Вместо работа само на едно място, куп интересни командировки и пътувания. Вместо преподаване в малки групи - ваш собствен блог или голям онлайн курс, който хиляди студенти по целия свят ще гледат.

Риби

Късметът тази година е на Рибите! В това отношение те са много напред от всички останали знаци, просто защото Планетата на голямото щастие транзитира именно през този знак. Всички мечти на представителите на този романтичен и артистичен знак ще се сбъднат - една по една при това по най-добрия за вас начин. Тази година ще ви донесе популярност в широки кръгове, ще укрепи статута ви, ще накара околните да ви забележат и оценят. Хората ще търсят съвет, ще гледат на вас като на авторитет, като на учител. Това е добър момент за разширяване и смело движение напред. Не пропускайте шанса си да станете известни и влиятелни (например чрез повишена активност в социалните мрежи).

Обърнете специално внимание на диетата си - често е възможно да напълнеете през такива периоди, особено ако сте склонни в една аили друга степен по природа. Възможно е също така да усетите желание за увеличаване на устните, подлагане на пластична хирургия и прилагане на други методи за визуални промени. 

Доста вероятно е в периода да сключите щастлив брак. Това ще е съюз, изпълнен с късмет, щастие и статут в обществото. Съпругът може да бъде влиятелен, интелигентен човек с добро финансово положение. Също така, дългоочакваната бременност може да настъпи в рамките на текущата година, особено да средата на периода. 

2022 година е подходящ момент да изразите себе си като личност, да създадете лична марка. Вече имате много знания и опит, така че започнете да го показвате на света. Време е да покажете на всички кои сте и на какво сте способни. И най-важното - не се страхувайте! Каквото и да правите, в очите на другите хора ще изглеждате умен, щастлив и авторитетен, като човек, който си струва да следваш, който си струва да слушаш, защото той знае много и се справя отлично. Годината на Риби, това е! 

Скорпион

Още с настъпването на новата година вероятно сте почувствали, че късметът се връща в живота ви. Хобито ще бъде не само приятно занимание, но и ще се превърне в източник на доходи. В резултат на това, можете да създадете бизнеса, за който винаги сте мечтали, както и да напреднете в занятието си. Това няма да бъде просто малък бизнес, а конкурентен проект, който ще донесе пари, влияние и статус, а и силна увереност в собствените ви възможности. В астрологията вие, Скорпионите, сте предопределени да управлявате голям поток от пари и да водите другите хора. Така че правете това, което правите по-добре от другите, осъзнайте таланта си.

Ще има много удоволствия, релакс, социални събития. Ще усетите внимание от други хора: срещи, флирт, покани. Може би ще получите абонамент за спа-салон или за концерт на любимия ви изпълнител, неочакван, но мечтан подарък. ⠀

Дори семейството ви може да усети промяната. 2022-та е добър период за попълване на фамилията, за бременност. Ако вече имате деца, тогава в живота им може да има и ярки, съдбовни, щастливи събития. Например, спечелване на конкурс или влизане в университет, първи доход или сватба.

Късметът не ни обгръща дълго с лъчите си, така че не пропускайте шанса си. Не се страхувайте и действайте! Всичко ще започне да идва от само себе си във вашите ръце и всички необходими инструменти и хора ще се появят около вас, просто започнете да правите първите стъпки. 

More from View Sofia

Истории от живота: паричният и всякакъв възход на Мохамед бин Салман, кронпринцът на Саудитска Арабия

Celebrities преди 1 година

Саудитският престолонаследник се възкачи на трона млад. Много атрактивен мъж, изключително любопитен като персонаж и с подчертан афинитет към разкоша. Твърди се, че изпитва остър и непрекъснат глад за пари и е категорично човек със стремеж към власт. Миналата седмица се срещна с Байдън, тази говори по телефона с Путин... Раздава и обещава петрол, богатее с дни, но какво знаем за него.     

More Astro