Следва

Истории от живота: Карен Мюлдер, от супермодел през клиника за душевно болни и накрая до щастието никой да не те познава

We Love: Аня Тейлър-Джой в снежнобяла рокля на Dior с ажурна златна яка на премиерата на "Викингът"

Актрисата на премиерата на филма "Викингът" в един от най-добрите тоалети в кариерата си

 

Celebrities преди 2 години

Поздравления за креативния директор на Dior Мария Грация Кюри за това творческо постижение. Младата филмова суперзвезда, ангелската Аня Тейлър-Джой, е родена да бъде муза. И всички тези рокли на френската марка с кокетни корсажи и „гръцки“ кройки изглеждат просто хипнотично върху нея (четете още: Обичта на известните: Аня Тейлър-Джой в мини Dior и нейният красавец Малкълм).

Актрисата с главна роля в новия филм "Викингът", за който ще ви разкажем по-късно, защото го гледахме, е наистина райски красива в поредната нощ на представяне на лентата по света. Очаква се The Northman да е касов удар, по кината от този петък, 22 април 2022-ра, защото скандинавската сага е повече от забележителна, дори и само заради факта, че компания на Тейлър-Джой във филма прави самата Бьорк, която не се е снимала във филм от цели 20 години. 

За премиерата на филма в Лос Анджелис Аня пристигна в снежнобяла, минималистична, дълга до пода рокля с впечатляващ скъпоценен декор под формата на златна яка чокър.

More Celebrities