Следва

Месечен ХОРОСКОП - Май 2022

We Love: Наоми Кембъл като Пепеляшка

Зашеметяващ тоалет на супермодела от деветдесетте на бал на Бродуей

 

Celebrities преди 2 години

Снощи в Ню Йорк се проведе годишната Prince’s Trust Gala - събитието, ръководено от Лайънъл Ричи, бе организирано в подкрепа на фондация, която помага на млади хора от 22 държави да изградят по-доброто си бъдеще. 

Сред почетните гости на вечерта беше Наоми Кембъл. Дори не можем да си представим как тази огромна рокля на Valentino се вкарва в колата без да се намачка! Наоми винаги е обичала да крачи „срещу тълпата“: когато всички около вас са луди по розовото, защо не ги надскочите, обличайки тоалет в пронизващ лилав оттенък? Иначе, всички условия на тенденцията са изпълнени: гладка материя без декорации и главозамайващи платформи, които се крият под подгъва на полата. Изумрудите на ушите са отделна, но също много красива тема... 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.