Следва

Дантели, дупета, черно и цвят - кой как се премени за афтърпартитата на Met Gala 2022

Netflix се отказа от сериала на Меган Маркъл

Netflix реши да се оттегли от проекта за анимационния сериал на Меган Маркъл като част от програмата за намаляване на бюджета. 

Celebrities преди 1 година

Компанията трябваше да ревизира разходите си поради резкия спад в броя на абонатите - през първото тримесечие на тази година услугата за стрийминг загуби около двеста хиляди зрители. Очаква се още близо два милиона потребители да се откажат от Netflix през следващите месеци. Това е свързано с войната в Украйна и увеличението на цената на абонамента на основните пазари.

Припомняме, че миналата година Меган Маркъл и принц Хари подписаха многомилионен договор с Netflix за продуциране на няколко проекта, включително семейния анимационен сериал The Pearl. Сюжетът му е изграден около 12-годишно момиче, което е вдъхновено от наследството на известни жени "по пътя към себеоткриването".

Анимацията бе замислена от Archewell Productions, основана от Хари и Меган, а нейни изпълнителни продуценти са самата херцогиня и съпругът на Елтън Джон, филмовият режисьор Дейвид Фърниш.

Въпреки това, Netflix ще продължи да работи по редица други проекти с Archewell Productions, включително документалния филм Heart of the Undefeated, който се фокусира върху Invictus Games на принц Хари. Наскоро екипът на Netflix дори придружи херцозите на Съсекс в Нидерландия за този турнир (четете още: Копие на оригинала: Меган Маркъл цитира тоалетите на принцеса Даяна на турнето в Хага (и защо се налага това).

More Celebrities

100 години Мария Калас - стила, бижутата и града на Божествената

Celebrities преди 8 часа

През 50-те години великото сопрано е кралицата на Ла Скала, точно както и  на миланските бутици и ресторанти. Американка по рождение, гъркиня по произход, Мария Калас дължи част от успеха си и своя неповторим стил на Милано