Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Не харесваме чорапите до коляното, особено ако са вълнени, както ни ги поднесоха от Prada...

1. Чорапите до коляното

Не харесваме чорапите до коляното, особено ако са вълнени, както ни ги поднесоха от Prada в последната си колекция есен-зима 2010-11.

Коментари: 6

K
Katsumi (2012/06/15 / 23:46)
Въпреки че ще ви отговоря , го смятам за пълна загуба на време ! А пък и си направих регистрация в този иначе убийствено глупав сайт специално заради вас =) И така мили дебели дами стоящи пред компютъра , моля стига сте обиждали по хубавите , по интригуващите и по всички критерий по красиви от вас ! Freja Beha е една от най-скъпо платените модели , и да слаба е ( нещо което вие винаги ще мечтаете ).Български дебели жени продължавайте да си ядете мусаките по цял ден и оставете най - красивия модел в модната индустрия намира.Благодаря ви =)
J
Jasmine Verde (2010/03/04 / 11:02)
Freja е слаба, но наистина има и много по-слаби от нея. Това, което ми е неприятно във вида й, са много малките гърди (защо ли изобщо трябва да ги гледаме), с каквито може да се "похвали" почти всяко кльощаво момиче, както и приликата с Мик Джагър в лицето и прическата. Тя е като момче в пубертета, но с токчета е едва забелязващи се гърди. Много женствено и сексуално, няма що!
Светлана (2010/03/03 / 13:44)
Много харесвам чорапите на Prada, харесвам и Freja Beha - леко измършавеличка. На Андреа пък, въобще, мястото и между останалте изброени ли е? Жабата искала и тя да е голяма като слона и се налувала, надувала..., та взела, че се пръснала!
M
miss_galliano (2010/03/02 / 21:50)
Freja Beha направо ме погнуси - болна и грозна изглежда, макар 4е от новите манекенки тя е от малкото който са ми симпати4ни. И да 4орапите прада са ужани. И Андреа е отврат. Но не съдете седмицата на модата в Милано , защото тя беше много по-добра от тези в Ню Йорк И Лондон. Седмицата на модата в Милано носи своя типи4ен стил - ЖЕНСТВЕН . А типи4ното не е никак лошо. Единственото отвратително беше АРМАНИ.
M
Manuelcheto (2010/03/02 / 19:35)
В лице е очарователна. Честно казано, едно от момичетата на снимките на прическите "мокър ефект" изглеждаше далеч по-слабо, плашещо и анемично. И като цяло има къде-къде по-кльощави, въпреки че и тази моделка е твърде, твърде слаба.
S
say hi to eva (2010/03/02 / 18:54)
ужасно непропорционална, анемична, анорексична- за мен freja beha е красива всякак. макар че това вече е въпрос на вкус и личен стандарт за красота..

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.