Следва

Руснаците прекръстиха световните списания и "решиха" проблема с лицензите

Издислав: Травис Скот и един милион хризантемите му за Кайли Дженър

Какво е това, ако не любов? 

 

Celebrities преди 1 година

Просто погледнете този красив жест от хулигана-рапър Травис Скот към жената, която обича, Кайли Дженър. Гигантски букети от снежнобели хризантеми украсиха откритата тераса на звездното семейство и накараха най-малката от сестрите Кардашян да онемее от щастие. „Това беше най-хубавият Ден на майката някога“, написа Кайли в социалните мрежи.

Травис, подготвен много сериозно, организира незабравима празнична вечер за своите момичета: Кайли и малката Сторми с радост заеха красивите си места с изглед към басейна и се подготвиха за празнична трапеза, обградени от грамадни туфи бял цвят. 

Извод: дисизлав! Мъже, просто е, ние обичаме цветя, от тях блестят очите ни. Ако не са един милион, не пречи. Важното е да има идея. И да се реализира!   

 

More from View Sofia

Доктор Нигма Талиб: не яжте ТОВА и лицето ви ще блести от красота

Health преди 2 години

Освен красива жена, доктор Нигма Талиб, известна със сериозните си книги и достижения в областта на науката за храненето, e човек с харизма, който умее да увлича и да прави така, че да се вслушваме в думите й. Базирана в Лондон, д-р Талиб  е категорична, че кожата на всеки човек е огледало на неговите хранителни навици: всичко, което ядем, и още повече - това, с което злоупотребяваме, оставя следи върху лицето ни 

Ким като Мерилин: какво знаем за "голата рокля" от снощи

Celebrities преди 1 година

Тоалетът на Met Gala 2022 в Ню Йорк снощи, който втрещи, предизвика разгорещени спорове и всъщност окончателно потвърди статута на Ким Кардашян като Модна икона номер 1 в света в момента, е темата на този материал. Всичко за историческата рокля >>>   

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 13 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.