Следва

„Боря се да бъда чута": Амбър Хърд и процесът дотук

Руснаците прекръстиха световните списания и "решиха" проблема с лицензите

Имаме чувството, че само в Русия може да се случи това. Абсурдно, нелепо, нахално и в пълно противоречие с правилата на цивилизования свят, в който живеем всички. Независимият медиен холдинг регистрира нови заглавия на Cosmopolitan, Esquire, Men's Health и Home по искане на издателя им във Федерацията - Индипендънт медия. 

 

All About Life преди 1 година

Според регистъра на Роскомнадзор Cosmopolitan е преименуван на Cosmagazine, "Домашно огнище" става "Ново огнище", Esquire - "Правила на живота", а Men's Health - Men Today. Всички медии са регистрирани като печатни, което предполага, че списанията ще продължат да съществуват не само под формата на онлайн версии.

Все още не е ясно какво мисли по въпроса оригиналният издател и притежател на правата -  американската компания Hearst.

По-рано Наталия Веснина, главен изпълнителен директор на руската компания Independent Media сподели, че холдинга планира да продължи да издава лицензните списания под нови имена, независимо от мнението на притежателите на правата. 

Преименуването се дължи на факта, че конгломератът Hearst отне лицензите за своите марки от руското издателство на фона на войната в Украйна. Спирането на работата в Русия беше обявено и в Condé Nast (Vogue, GQ, Tatler, Glamour), само че лицензодържателят на последните прояви достойнство и просто ги спря, докато ситуацията не се промени, докато въпросното издателство Индипендънт очевидно няма никакво намерения да се съобразява с правилата на свободния и честен пазар. 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.