Следва

„Боря се да бъда чута": Амбър Хърд и процесът дотук

Руснаците прекръстиха световните списания и "решиха" проблема с лицензите

Имаме чувството, че само в Русия може да се случи това. Абсурдно, нелепо, нахално и в пълно противоречие с правилата на цивилизования свят, в който живеем всички. Независимият медиен холдинг регистрира нови заглавия на Cosmopolitan, Esquire, Men's Health и Home по искане на издателя им във Федерацията - Индипендънт медия. 

 

All About Life преди 2 години

Според регистъра на Роскомнадзор Cosmopolitan е преименуван на Cosmagazine, "Домашно огнище" става "Ново огнище", Esquire - "Правила на живота", а Men's Health - Men Today. Всички медии са регистрирани като печатни, което предполага, че списанията ще продължат да съществуват не само под формата на онлайн версии.

Все още не е ясно какво мисли по въпроса оригиналният издател и притежател на правата -  американската компания Hearst.

По-рано Наталия Веснина, главен изпълнителен директор на руската компания Independent Media сподели, че холдинга планира да продължи да издава лицензните списания под нови имена, независимо от мнението на притежателите на правата. 

Преименуването се дължи на факта, че конгломератът Hearst отне лицензите за своите марки от руското издателство на фона на войната в Украйна. Спирането на работата в Русия беше обявено и в Condé Nast (Vogue, GQ, Tatler, Glamour), само че лицензодържателят на последните прояви достойнство и просто ги спря, докато ситуацията не се промени, докато въпросното издателство Индипендънт очевидно няма никакво намерения да се съобразява с правилата на свободния и честен пазар. 

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 14 часа

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 3 дни

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.