Следва

Прекрасното розово на 56-годишната Елизабет Хърли: искаме да порастваме така

Wait... What? Бритни Спиърс отново гола

Бритни Спиърс публикува в Instagram поредица от разголени, да не кажем дибидюс свои снимки, на които най-интимните места са замаскирани със стикери. Снимките са направени по време на пътуване до Мексико, още преди певицата да забременее от годеника си Сам Асгари

 

Celebrities преди 1 година

Защо изглеждам десет години по-млада на почивка?, подписа звездата една от публикациите.

Това не е първият път, в който Бритни споделя откровени снимки в социалните мрежи - според една от теориите, изразени от интернет потребители, по този начин тя просто празнува своето „освобождение“ от попечителството на баща си.

В продължение на 13 години Джейми Спиърс строго контролираше живота на дъщеря си. Веднага след като съдът постанови, че той вече не може да влияе на решенията й, Бритни веднага обяви годежа с гаджето си и след известно време съобщи, че е бременна. Може би подобни фотосесии са допълнителна демонстрация на факта, че оттук нататък певицата е много повече съблазнителка и любовница, отколкото дъщеря под попечителство (четете още: Бритни Спиърс, 37 - къса рокля, младо гадже, годежен пръстен).

Някои абонати обаче са притеснени от поведението на Бритни в медийното пространство, молят я да бъде по-сдържана и да не смущава децата си. Припомняме, че певицата има двама сина от Кевин Федърлайн.

More from View Sofia

Да си припомним: 8 аксесоара за коса ала Марго Роби, Ким Кардашиян и Дуа Липа, които няма да излязат от мода

Celebrity beauty преди 11 месеца

Мини чантата на Jacquemus Le Chiquito доказа, че дори аксесоарите с размери по-малко от на телефон могат да правят гигантско впечатление. Същото важи и за украшенията за коса. 

Амал, Джулия, Боно, Мат и другите добре облечени хора на гала-вечерта в Белия дом

Celebrities преди 11 месеца

Джордж Клуни бе почетен гост на 45-ата церемония за раздаване на отличията на Кенеди център. Актьорът получи специално признание за приноса си към американската култура, заедно с още четирима лауреати, а след тържествената част се състоя прием в Белия дом

More Celebrities