Следва

Стил урок на седмицата: карго панталони ала Ким Кардашян

Лято за езици с Lidl Plus!

Ние сме на Plus, Lidl Plus! 

All About Life преди 1 година

 

Летата си посвещаваме само на едно усилие, защото *признание* обожаваме бохемските, разпускарски, спокойни, неангажирани и неангажиращи лета, НО езиците са си езици и *още едно признание* - толкова пъти ни се е случвало да си паднем по някого, защото говори божествен италиански/френски/испански, etc, че никога не подценяваме силата и чара на това да посветиш лятото си на основна граматика, завидно количество лексика, чуждестранна литература в оригинал, европейско кино, разговори с чаровни "другоземци"...

За целта потропваме на вратите на Езикови училища "Интелект", където избираме между английски, немски, италиански, испански и френски на най-високо ниво. Принципно не издаваме тайни от рода на "Как намирате най-добрите места за всичко", но сега не устояваме да споделим, че мотивацията ни включва едно удобно, модерно, градско мобилно приложение a.k.a. Lidl Plus, с което ползваме страхотна отстъпка в "Интелект", а и на много други готини места в София и България, ето как:

Lidl Plus е безплатно мобилно приложение, достъпно за всички мобилни устройства и операционни системи - Android, iOS и AppGallery - и представлява дигиталната карта за отстъпки на веригата Lidl. Ако знаете само колко спестяваме... С app-a винаги имаме под ръка информация за най-новите промоции, предложения и брошури, както и ексклузивни оферти и купони само за нас, ползващите Lidl Plus, навсякъде в страната. Приложението дава възможност за дигитален касов бон, с който проследяваме всичките си покупки, има божествено меню в секция “Рецепти”, а секцията с "Партньори на веригата" отключва различни възможности за намаления всеки месец дори извън веригата - зареждане с намаление в бензиностанциите OMV, намаления за билети в Софийската опера и балет, различни видове застраховки от SDI, готините градски тротинетки Hobo, аптеки Sopharmacy, Ceiba и Sanita, и много други...

Благодарим на Lidl Plus ежедневно - на касата, в кухнята, докато си правим shopping списъка и кога ли не - а това, което днес хвана погледа ни е именно от секция "Партньори" и се казва - “Magic Summer”, страхотна лятна оферта на Езикови училища "Интелект", до която имаме достъп ексклузивно с Lidl Plus.

Добавената стойност е най-ценният за нас като градски хора елемент независимо от продукта и услугата, които ползваме, и затова толкова обичаме Lidl Plus - с нас е, когато избираме и купуваме храната си, когато искаме да изненадаме някой близък само с няколко клика, когато обслужваме нуждите на ежедневието си, каквито и да са те, и когато ни налегне сладкото желание да се обогатим културно, езиково, човешки.

Lidl Plus е в App Store, Google Play и AppGallery - повярвайте ни, искате го в телефона, джоба, живота си! Всичко за приложението - ТУК, а за романтичното ни езиково лято с Lidl и Езикови училища "Интелект" - ТУК

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.