Следва

Кан 2022: Наоми Кембъл, Алесандра Амброзио, Адриана Лима, Наталия Водянова - жените ли да гледаме, роклите им ли

Кан 2022: Тилда Суинтън, Алесандра Амброзио и другите красавици на премиерата на „Три хиляди години копнеж“

Джордж Милър наелектризира фестивалd в Кан с „Три хиляди години копнеж“, първата му режисура след „Лудия Макс: Пътят на яростта“. Филмът на Милър, с участието на Тилда Суинтън и Идрис Елба, спечели шестминутни овации след световната си премиера в театър Palais в Кан.

Celebrities преди 2 години

По кината от края на август, "Три хиляди години копнеж" е нежен филм, вид любовно писмо, посветено на разказването на истории. Тя е самотен учен (Суинтън), той - обременен джин (Елба). Тя го открива в бутилка на един от пазарите на Истанбул, следва фантастичната история на случки, мечти, копнежи, сбъдвания и провали, навързана от историите на хората, намерили вълшебника преди.  


Тилда Суинтън

Премиерата на филма на Джордж Милър се състоя снощи в Кан. Разбира се, присъстваха двамата протагонисти - Тилда Суинтън и Идрис Елба, както и Алесандра Амброзио , Кейси Афлек, Попи Делевин и много други звезди.


Алесандра Амброзио


Лума Гроте


Фрида Аасен


Идрис Елба и Сабрина Доур


Хуана Акоста


Попи Делевин


Кейси Афлек и Кейли Кауън


Леони Хане


Алисия Ейлис


Наталия Осман


Марта Лозано


Елвира Джейн


Тилда Суинтън

Събитието не мина без скандал - полугола жена изтича на червения килим с украинско знаме, изрисувано на гърдите и лозунга „Спрете да ни изнасилвате“. Охраната реагира светкавично и изведе активистката.  

Отново, в резюме - "Три хиляди години копнеж" е историята на самотна жена, която пътува до Истанбул и среща дух, който е готов да изпълни желанията й в замяна на свободата си. Допускаме, че ще е прекрасен за гледане. 

Дотук, освен тази премиера, Кан посрещна още първите прожекции на Top Gun: Maverick (Джоузеф Косински), Съпругата на Чайковски (Кирил Серебренников) и Armageddon Time (Джеймс Грей).

More Celebrities

ЧРД 90, Джорджо Армани! Модата никога нямаше да е същата без този мъж

Celebrities преди 2 дни

Серия от кадри, маркиращи историята на модата и един от нейните големи герои, от самото начало до днес. Армани е роден на днешния ден преди точно 90 години в Пиаченца. Белокос, достолепен и все така гениален, пожелаваме здраве и проследяваме изключителния му живот в култови снимки.