Следва

За загрявка: обожаваме Елвис-стила на Остин Бътлър

Шакира и Жерар Пике разделени на фона на слухове за изневяра

Това съобщиха испански журналисти

Celebrities преди 1 година

Любовната история на Шакира и Жерар Пике започна през 2010 г. - звездите се срещнаха на снимачната площадка на видео на певицата. Искрата, която блясва между тях, бързо се превърна в истински пламък - романът се разви много бързо. В началото двамата се опитваха да скрият връзката си, но доста бързо се решиха на публичност. През 2012 г. двойката се сдоби с първото си дете, а три години по-късно се роди малкият им син.

Доскоро интернет потребителите и многобройните фенове бяха сигурни, че всичко е наред в отношенията между Шакира и Жерар, с изключение на кризата, която връхлетя любовта им пред 5 години, в сакралната 7-ма година от началото на отношенията им, припомняме тук. Но онзи ден в испанските медии се появи информация, че певицата и футболистът не живеят заедно от около месец. 

Репортерите на El Periodico съобщават, че Пике постоянно е забелязван в нощните заведения, като прекарва времето си в компанията на непознати красавици. В същото време, след бурни купони, Пике не се връща в общата къща с Шакира, а в стария си апартамент. Близки до  двойката са категорични, че певицата е решила да се раздели с футболиста, след като го е хванала в леглото с друга жена.

Досега няма официални коментари от страна на двамата, а феновете искрено се надяват, че слуховете ще си останат слухове.  

More Celebrities