Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 13.06 - 19.06

OLED от LG: ∞ причини да го имаме и най-важните 8 от тях

Да, ∞ са, но ги свеждаме до 8, числото на Сатурн. 

All About Life преди 1 година

Накратко: той е интериорно съкровище, изкуство и интелект, визия и звук, сетивност и преданост... Работещ за нас 24/7 без следа от умора, той идва във всякакви размери според това, какво представлява за нас разкошът, и е с процесор-звяр. Той е портал към други светове, gaming buddy, природосъобразен другар, красива утеха в дните и късните вечери, приятел.  

LG, най-добрите в технологиите, демонстрираха пред нас новата си линия OLED телевизори с безукорна картина, умен софтуер, съвършена форма и всичко това в най-голямата гама размери на пазара за супер персонализирано удоволствие. Изречението, което запомняме на момента и с което се занасяме заедно с цялото си шопинг настроение в партньорската търговска мрежа на LG е: "Искам OLED evo модел от серията G2 и/или С2, този тънкия, артистичния, най-новия, красивия... ". Запознаваме ви с него надолу, в конкретика, защото, сигурни сме, и вие ще го пожелаете, в дома и в живота си... 

1. Защото е evo(люция)

Представете си най-модерния LG OLED панел, плюс чисто нов интелигентен процесор α (Alpha) 9 Gen 5, плюс процес за усилване на яркостта - това е Evo технологията на LG. Тази evo(люция) означава перфектен experience с the TV у дома - още повече функции, технологии и иновации чрез луксозната инвестиция. Модели и от двете серии, G2 и C2, работят с evo, имат най-престижни награди за технологични иновации - кристална яркост, чисти, детайлни и реалистични образи, които "излизат от екрана“ и остават в очите ни... 

2. Защото размерът има значение, а той идва във всякакви

97, 83, 77, 65 и 55 инча - както ви харесва! Интериорно-дизайнерски закон е, че размерът на телевизора трябва по специален начин да се прецени спрямо големината на пространството/стаята, в които го поставяме. За офис или друго бизнес пространство - 55 или 65 е идеално, за вкъщи - 77, а ако стаята е по-просторна, може и 83, за вила, двор, градина, кино стая - 97 е уау! 

Интериорът с телевизор от тази серия е различен от всичко, познато ни дотук, макар и да звучи нереално. Телевизорът е толкова тънък, толкова фин и елегантен като интериорна вещ (по-тънък е от смартфон), с толкова изящна рамка - практически незабележима, с ръбове и извивки - абсолютен statement за красотата на джаджата, че получаваме съвършен дизайн, който позволява позициониране на телевизора плътно до стената за чистота и изтънченост в пространството, макар че ние не бихме скрили елегантния графитен гръб...  

3. Защото е интелигентен

Процесорът на телевизорите LG е α9 Gen 5 използва алгоритъм за дълбоко структурирано обучение, което увеличава нивото на производителността и придава на изображенията триизмерно качество. Благодарение на това, елементите, излъчвани от екрана, са силно разграничени едни от други, а индивидуално обслужваните от него над 5,000 области от екрана усъвършенстват всичко до едно по-ярко и детайлно изображение. Яркото е много ярко, тъмното е много тъмно, звукът е чист до прозрачност - ако на някого трябва да благодарим за общото впечатляващо усещане, то е на процесора...

4. Защото угажда на всички желания

Smart, по-smart, най-смарт, LG OLED... Smart TV платформата на LG e причината интеракцията с телевизора да е бърза, гладка, спокойна. Всичко се случва в рамките на секунди, не изпитваме никакви дразнения и персонализираме всичко - меню, потребителски профили, бърз достъп, приложения, съдържание, кабелно и сателитно дублиране на съдържанието, връзка с всички други смарт устройства - от телефона до пералнята; телевизорите LG, откакто ги имаме, са "персонажът", с когото често най-лесно се разбираме вкъщи... 

5. Защото картината е Красота

OLED означава най-високо качество: никакво трептене на картината, черно като Черно, контраст като Контраст, детайл като Детайл. 100-процентова прецизност и 100-процентов цветови обем, които показват, че тазгодишните модели на бранда предоставят точно възпроизвеждане на цветовете и могат да изобразят всеки тон и нюанс на оригиналния източник, независимо от яркостта или тъмнината на случващото се на екрана. А когато не гледаме... превръщаме телевизора в картина!

6. Защото има Dolby Vision IQ

Това са първите телевизори, които използват Dolby Vision IQ с Precision Detail - нова технология, която отключва още повече способностите на Dolby Vision, отново фокусираща се върху детайлите - ярки и тъмни - и върху аудиото - пространственият звук е сред най-завладяващите и променящите пространството елементи на новия ни телевизор.

7. Защото с него геймингът е на next level

В Редакцията имаме гейм представителство и в своята част то е възхитено от entertain възможностите на LG OLED моделите. Говорим за време за реакция от от 0.1 милисекунда, ниско закъснение на входа и до 4 HDMI порта, разположени по супер елегантен и дискретен начин отстрани, така че висящи кабели няма, thank you!

С Game Optimizer менюто, играещите се поставят пред огромен избор между специализирани гейминг функции и предварителни настройки, режим Dark Room, който регулира яркостта за по-добро игрово изживяване при загасени светлини, го прави да им е удобно, настройките за G-SYNC® Compatible и FreeSync™ Premium работят безотказно в пълен капацитет... да му мисли, който има гадже геймър... 

8. Защото е еко, а това е много важно

LG имат нашите адмирации - винаги избираме бранд, загрижен за околната среда, пред такъв, който не е - obviously. Използваните материали за създаването на новите телевизори, и в опаковането им, са в по-голямата си част рециклируеми след изтичането на жизнения цикъл на продукта, а опаковките са значително по-малко и напълно от рециклиран картон, дори при флагманите от серията. 

Ние го пипнахме, гледахме, чухме, помечтахме за него, накрая го приютихме в дома си, защото причините човек да го има наистина са безброй, освен Големите 8: той е много лек, изпълнява гласови команди, стои въздушно и ненатрапчиво, не натоварва очите, напомня ни важни неща, позволява да се заиграем с вида и функциите му - заслужава си всичкото внимание и откровени комплименти. Повече информация за LG OLED сериите ТУК, а когато си го вземете, поканете ни на филм. Ще дойдем, защото знаем какво означава Life's good.  

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.