Следва

Кръвни връзки: Бил Гейтс с най-малката си дъщеря Фийби на галата Time 100

Тя е, но от тъмната страна: Чарлийз Терон смени цвета

Възхищаваме се на лекотата, с която актрисата сменя амплоато

Celebrities преди 1 година

Преминаването от блондинка в брюнетка е истинско предизвикателство за много звезди. Но Чарлийз Терон никога не се е бояла от експерименти и многократно сменя радикално цвета на косата си, най-често в името на нови роли и рекламни кампании. Наскоро актрисата отново направи смелата стъпка.


Брюнетка и блондинка: 25 страхотни жени, които бяха и от тъмната, и от светлата страна


Чарлийз се появи на благотворителна вечер на фондацията си The Charlize Theron Africa Outreach Project, която основа през 2007 г. Организацията се занимава с превенция на ХИВ сред африканските тийнейджъри, а също така им помага да получат образование, открива спортни клубове, бори се с насилието и неравенството между половете.

За важното събитие Чарлийз избра класическа визия, с която е трудно да сбъркаш: клоширани сини дънки и бяла смокинг риза с копчета. Черни токчета и малък кореспондиращ клъч завършват визията. Актрисата не претоварва тоалета с аксесоари - съпътстват го само малка верижка, тънка гревна, пръстен и моно-обеца, обсипани с диаманти.  

Основната изненада се оказа прическата на Чарлийз. Актрисата си направи шаг - най-модерната прическа в последните сезон-два (четете още: ПрическиТЕ на лято 2022: пиксито остава, придружават wolf cut-a, дългия бретон и още). Звездата е променила не само прическата, но и цвета на косата си - виждаме я като тъмна брюнетка. Нетипично, интересно и дори леко стряскащо - все пак, Чарлийз е една от най-емблематичните блондинки на времето ни (четете още: Ваканцията на известните: Чарлийз Терон и двете деца в Гърция).

Какво мислите за новата визия на Чарлийз? Очакваме мнението ви в анкетата >>> 

Анкета

По-хубава ли е според вас Чарлийз Терон с тъмна коса?

More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 1 ден

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго... 

Хайди Клум, Кайли Миноуг, Сидни Суини на наградите People's Choice

Celebrities преди 2 дни

Наградите People's Choice Awards се проведоха в Санта Моника, Калифорния и по традиция привлякоха куп интригуващи личности, сред които Меган Фокс, Сидни Суини, Били Айлиш, Кайли Миноуг, Хайди Клум, Том Хидълстън, Лени Кравиц и др.  

Супер сладко: учителка вдигна сватба в училище, за да сподели момента с учениците си

Celebrities преди 3 дни

Кейти Коркън безспорно има специална връзка с учениците си. Учителка в началния курс, тя очевидно не може да си представи сватбата си без присъствието на любимите деца, с които прекарва дълги часове всеки ден, затова решава да направи празника точно в училището, в което преподава.