Следва

Кандис Суейнпол - идеално тяло в идеални бикини

Херцогинята като принцесата: Катрин, много елегантна в полка дот, копие на Ди

Херцогиня Катрин и принц Уилям присъстваха на четвъртия ден на Royal Ascot. Кралската двойка се появи с традиционна за надбягванията кралска карета в настроение, което лаконично можев да опишем като "отлично". 

 

Celebrities преди 1 година

На популярните конни надбягвания 40-годишната херцогиня на Кеймбридж се появи в бяла рокля на кафяви точки и съответна шапка. Творението от фина коприна е дело на Алесандра Рич, а изящната Кейт го допълва с кафява шапка с контрастни цветя и кафяви обувки на ток от Джанвито Роси. Малкият дискретен клъч, който довършва тоалета, е също от велур и в нюанс, напълно еднакъв с този на обувките.  

Облеклото на все по-красивата Кейт напомня силно стайлинга на покойната свекърва на Катрин - Даяна, която очарова в много подобен тоалет на същото събитие през 1988 година, когато самата тя е на 27.

Катрин очевидно е търсила ефекта - дори перлените й обици са подобни на тези, които Даяна носи преди 34 години. Всъщност, скъпият и красив чифт е принадлежал първоначално именно на майката на принц Уилям, известна и до днес като "кралицата на сърцата". Сложният кок на Кейт е безупречен, но особено ни харесва свежото, усмихнато, уверено излъчване на бъдещата кралица (четете още: Херцогиня Катрин и Том Круз, красива гледка, джентълменски маниери). В анкетата ни най-долу питаме, все пак, коя от двете прекрасни жени "на точки" е предпочитаната от вас >>>  

Анкета

Прекрасни са и двете, безспорен факт! И все пак?

More Celebrities