Следва

Грозна на пръв поглед, съвършена - на втори: Ким Кардашян с чантата на сезона

Кандис Суейнпол - идеално тяло в идеални бикини

Най-добрият модел за демонстриране на най-новите тенденции на плажа (Банските на 2022: шестте големи тенденции)

 

Celebrities преди 1 година

Сътрудничество под палещото слънце - модният лейбъл за бански костюми Tropic of C се обедини с марката за спортно облекло Alo Yoga за базисна колекция бански костюми, включваща бикини и цели бански, тъкани шапки и горнища - бандо в четири нюанса. Всички неща са идеални за летни трансформации. Всеки един от артикулите може не само да се съчетава умело с останалите, но и с другите модели на двете марки.

В най-добрите традиции на бранша, основателката на Tropic of C, супермоделът Кандис Суейнпол обяви дебютното си сътрудничество. Тя демонстрира и няколко плажни неща чрез собствения си безупречен пример.

Прогнозираме, че абсолютният хит на тази колекция в колаборация ще бъдат бикините с плетени венчелистчета на една кука с етнически мотиви. Много чувствено, много горещо!

More from View Sofia

Пак къса, но кардинално тъмна коса: принцеса Шарлийн на Формула 1 в Монте Карло

Celebrities преди 11 месеца

Принцеса Шарлийн се появи на състезанията от Гран при на Формула 1 в Монте Карло в нова визия: косата й вече не е руса, а наситено кестенова. Коронованата бивша плувкиня присъства на спортното събитие със съпруга си принцът на Монако Албер II  

„Колкото и тъмна да е смъртта, светлината и животът са по-силни“: 20 емблематични цитата от Елизабет II

Celebrities преди 1 година

На 8 септември 2022 г. почина британската кралица Елизабет II, най-дълго управлявалият монарх, любимият суверен на англичаните. Тя започва управлението си през 1952 г. и става истински символ на нацията си. Дарена с фино чувство за хумор и огромна житейска мъдрост, покойната Кралица е жена, която ще се помни винаги, а някои от изречените от нея мисли ще останат в световната съкровищница завинаги >>>   

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.