Следва

Уличният стил на звездите: Бела Хадид и педя пола - лакът крак

18-годишният син на Илон Мъск смени пола и изостави фамилията на баща си

Предприемачът не е имал време да коментира решението на рожбата

Celebrities преди 1 година

Малко хора помнят, че първата съпруга на Илон Мъск е Джъстин Уилсън, с която той учи в университет в Канада. Двойката се разделя 8 години след сватбата - в това време Джъстин успява да роди на предприемача шест деца. Първото дете на двойката е родено през 2002 г., но почива в съня си на 2-месечна възраст от синдрома на внезапната детска смърт. През 2004 г. Джъстин ражда момчетата близнаци Грифин и Ксавие с помощта на IVF. Още трима близнаци - Дамян, Саксън и Кай - се раждат през 2006 г.

Най-вероятно децата на Илон Мъск могат да се считат за едни от най-богатите наследници в света. Вярно е обаче, че не всички те имат добри отношения с баща си. И така, 18-годишният Ксавие подаде официална петиция за промяна на пола, уточнявайки, и че иска да се откаже от името на известния си родител, като вземе името на майка си.

„Не живея с биологичния си баща от дълго време и не искам да бъда свързан с него по никакъв начин“, подчертава Ксавие в документи, предоставени на журналисти. Той, между другото, сега иска да се казва Вивиен. Младежът не посочва други причини. Освен това не отговаря на въпроса дали получава финансова подкрепа от татко си (Петъчна доза секс: Илон Мъск, малък и голям). 

Сега всички очакват с нетърпение реакцията на самия Илон Мъск. Не е тайна, че той редовно изразява мнението си за най-различни ситуации в социалните мрежи. Между другото, някои интернет потребители свързват желанието на най-големия син на предприемача да се дистанцира от него именно с факта, че някои от цитатите на Илон бяха критикувани като трансфобски. 

More Celebrities

Премиерата на Fenty Hair в Ню Йорк и Риана със съответната прическа

Celebrities преди 2 дни

Риана, която наскоро се появи на публично място с популярната тениска с надпис „Пенсионирам се“, показа естествената си коса. Певицата присъства на представянето на новата линия продукти за грижа за косата Fenty Hair в Ню Йорк.  

Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино, Карла Бруни и Никола Саркози: Елисейския дворец прие Джо Байдън и съпругата му

Celebrities преди 2 дни

В Елисейския дворец в Париж се състоя вечерята по повод първото официално посещение във Франция на президента на САЩ Джо Байдън и съпругата му Джил.