Петъчна доза секс: Илон Мъск, малък и голям

Петъчна доза секс: Илон Мъск, малък и голям

Заради войната, трагедията и зверствата, които Путин причини в Украйна, преустановихме за известно време публикуването на материали в редовната ни и много любима рубрика Петъчна доза секс. Днес си позволяваме да обърнем отново поглед към прекрасните мъже, живеещи на този свят, особено конкретно този, който намираме все по-привлекателен, не защото е най-богатият в света, а защото от 24 февруари до днес се показа толерантен, свръхинтелигентен, рискуващ и изключително забавен, в рамките на мярата. Илон Мъск, за теб говорим! 

Г-н Мъск онзи ден купи Twitter за 44 милиарда и някъде в social потока мернахме супер очарователен кадър от 1990 г., който за пореден път ни накара да си припомним колко секси е той - и като малък, и като голям - идеално уравнение от гениалност, мачизъм (в позитивен смисъл), малко нещо лудо и много нещо визионерско.

Спретнахме една бърза галерия за "Отново здрасти!" на нашите Петъчни дози секс на страхотния южноафриканец от тийн годините му до днес, когато е на 50, собственик или партньор на X.com и PayPal, SpaceX, Tesla Motors, SolarCity, The Boring Company, Neuralink, Hyperloop, OpenAI и Twitter, баща на 7, отскоро любим на Наташа Басет

Припомняме, че Илон дари своите SpaceX Starlink сателити на Украйна, което помага на Украйна да остане свързана със света при опити на РФ да спре интернет доставките на жестоко нападнатата страна, и предизвика Путин на 1-в-1, в което, вярваме, е съвсем сериозен. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia