Следва

Здрава като Жизел: фурми и малинови листа за ПМС, собствена градина, натуропатия и още

Ваканцията на известните: Лионел Меси и Антонела, много фит, на яхта

Лионел Меси и Антонела Рокуцо се наслаждават на лятото в Ибиса. Придружават ги децата.

 

Celebrities преди 1 година

Клише би било да кажем, че съпругите на спортисти от категорията на 34-годишният футболист са принципно много красиви жени, но, клише или не, съпругата на Лионел, 34, го доказва за пореден път. Влюбената двойка се забавлява на луксозна яхта с деца и приятели, и са живото вдъхновение за една ваканция като по учебник - спокойна, щастлива, гушната и "фит".  

Семейство Меси прекарва лятната си ваканция със колегата на Лионел Сеск Фабрегас, съпругата му Даниела и децата им.

More from View Sofia

Бенедикт Къмбърбач излезе с украинското знаме на сцената на фестивала в Санта Барбара

Celebrities преди 2 години

Всички, целият свят, всеки отделен човек, независимо дали звезда или неизвестен на обществото мъж, жена и дете на земята в момента, са солидарни с Украйна и нейния народ. Всички сме съпричастни, всички сме със стегнати сърца. Един диктатор убива деца, жени и мъже пред очита на всички. Резонно, цивилизованият свят се обедини както никога преди в единодушието си - това е варварско и трябва да спре! И като казваме всички, имаме предвид именно всички. От Мила Кунис, през Шон Пен и Ленордо ди Каприо, принц Уилам и херцогиня Катрин, кралица Летисия на Испания, Анджелина Джоли, Дженифър Анистън, Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли, Виктория и Дейвид Бекъм, Джорджо Армани, Демна Гвасалия и още, и още, и още... 

Как работи формулата стрес = младост, мнението на експерта

Health преди 4 години

Даваме (абсолютно безплатно!) подробна инструкция за правилен стрес-мениджмънт, който неутрализира последствията от фък-ъповете и постоянните крайни срокове, помагайки ни да останем вечно млади и красиви.

More Celebrities