Следва

Истории от живота: травмите в детството бележат целия ни живот

Кой е Майкъл П., новото гадже на Лейди Гага

Bad Romance?

Love преди 4 години

Обичаме мистериите, но много повече обичаме да знаем истината. Ако е възможно с гарнитура от повече подробности. В същата линия на размисли се чудим, от уикенда насам, кое е мистериозното гадже на Лейди Гага. Да кажем, че сме с една "мистерия" по-малко от днес:

Името му е Майкъл Полански - предприемач и инвеститор, свързван със съоснователя на Фейсбук Шон Паркър. И ако правилата на социалните мрежи и модерните връзки са валидни при Гага и Майкъл, то нещата вече са абсолютно официални, защото вчера певицата постна първата им обща снимка в Инстаграм.

Гага, чийто любовен живот често е обект на 'breaking news' материали, се раздели с аудио инженера Дан Хортън през октомври миналата година след само няколкомесечна връзка. Лятната авантюра на ексцентричната изпълнителка дойде точно навреме, за да развенчае митовете и легендите за несъществуващата, оказа се, връзка с екранния й партньор от "Роди се звезда" Брадли Купър. Преди това Гага беше сгодена, но за кратко, за холивудския агент Крисчън Карино.

Питаме се: възможно ли е Лейди Гага най-накрая да е открила the one & only? Кой знае. Рано е да се каже, но със сигурност от кадрите, макар и крайно недостатъчни, личи значително по-голямата стабилност, сравнявайки я с предишните партньори на Лейдито. По-надолу разгръщаме биографията на Полански в подробности - включително къде е учил, какъв е бизнесът му и кога се е запознал с изпълнителката.

Инстаграм-official
Публикуваната от Гага снимка е от доста fancy яхта, с която двойката е отпътувала веднага след участието на певицата в Super Saturday Night по AT&T TV. Стефани, облечена в пригодените за яхта дънкови шорти и мрежест топ, пише под поста: "Толкова много се забавлявахме в Маями. Любов за всички мои малки чудовища и фенове, вие сте върхът!"

Дипломант на Харвард
Дипломант по математически и компютърни науки от впечатляващото Ivy League учебно заведение, Полански без никакво съмнение е "изчислил" количеството медийно внимание, което получаваш, излизайки със суперзвезда от ранга на Лейди Гага.

Управлява благотворителната фондация на Шон Паркър
Шон Паркър е съоснователят на Фейсбук и основен двигател на Parker Institute for Cancer Immunotherapy (благотворителна фондация, подпомагаща онкоболни). Освен Изпълнителен директор на фондацията, Полански е и Главен изпълнителен директор на цялата организация Parker Group.

Запознанството
Въпреки че Майкъл и Стефани вероятно се познават от предишни благотворителни събития, Page Six съобщава, че пламъкът на любовта им се разпалва миналата година на партито за 40-тия рожден ден на Паркър.

Съгласете се, че въпреки разликите в заниманията и особите на Майкъл и Гага, заедно изглеждат много щастливи и в пълна хармония - допълват се. Нека се обичат, #февруарие!

More Love