Следва

Нова звездна кампания на бански: Деми Мур за Andie

Ха: тайна сватба за Кирстен Дънст

Звездната двойка реши да легализира връзката си и така през уикенда Кирстен Дънст, 40, се омъжи за приятеля си, актьора Джеси Племънс, 34

Celebrities преди 1 година

Според People тайната церемония, от която в мрежата не изтече нито една снимка, се е състояла в Ямайка в кръга на най-близките приятели. Добрата новина вече бе потвърдена от представители на двойката, които добавиха, че подробности няма да бъдат разкривани.

Джеси и Кирстен се запознаха през 2016 г. на снимачната площадка на "Фарго". Смешно е, но през годините те успяха да изиграят съпрузи на екрана цели два пъти - първо във "Фарго" (случаят, когато искрата между героите се превърна в искра между актьорите), а след това във великолепния "Силата на кучето", който се появи в края на 2021 г. и получи множество награди и номинации, включително Оскар и БАФТА. Младоженците вече отглеждат двама сина: 4-годишният Енис Хауърд и едногодишният Джеймс Робърт. В интервю Кирстен каза, че бременността е една от причините двойката да отложи сватбата си: актрисата не е искала да се омъжи бременна или с новородено дете на ръце.

Да им е честито, чудна двойка са! 

More Celebrities