Следва

Истинските диетолози никога не ядат тези 5 храни, причините

Не е Харвард, но почти: Наоми Кембъл стана доктор

52-годишният модел получи диплома от Университета за творчески изкуства

 

Celebrities преди 1 година

Наоми Кембъл получи докторска степен, присъдена й от Британския университет за творчески изкуства. По време на благодарствената си реч Наоми се обърна към възпитаниците на университета: „Никога не позволявайте на никого да промени начина, по който се чувствате, да промени вас, вашата визия и това, което искате за себе си“ (четете още: We Love: Наоми Кембъл показа дъщеря си, двете са корица на Vogue)

Обърнете внимание, че университетът присъжда степента на световноизвестния модел като признание за огромния й принос към модната индустрия. Церемонията по награждаването се състоя в Royal Festival Hall в Лондон. За събитието Наоми Кембъл избра бежов гащеризон на Burberry, а в подкрепа на красивата Наоми в този така важен момент на събитието присъства и майка й Валери Морис, в блестяща форма и ярко оранжево на снимката по-горе  (четете още: Нова двойка на хоризонта: Наоми Кембъл и милиардерът Ернесто Бертарели). 

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 1 ден

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 2 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.