Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 18.07 - 24.07

Сватбата на годината: Дженифър Афлек показа роклята и халката

Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха. Една дълга любов, осеяна с изпитания, раздели, кризи, други бракове, деца, събирания и възраждания, ковиди и звездни кариери се увенча със заветното Да! Тръпнем, много е хубво... 

 

Celebrities преди 1 година

Прекрасната двойка, видимо безкрайно щастлива, обяви, че на 16 юли е сключила брак. Церемонията е била дискретна и не многолюдна, а мястото на провеждането й - Лас Вегас.  

52-годишната певица сподели снощи няколко снимки от нощта на тържеството, обявявайки, че че вече ще носи фамилията на 49-годишния си съпруг. Посланието й към феновете гласи:

"Любовта е красива. Любовта е добра. И се оказа, че любовта е търпелива. 20 години търпение. Поучихме точно това, което искахме. Снощи летяхме до Вегас, чакахме на опашка за разрешително за брак с четири други двойки, всички на едно и също пътуване до сватбената столица на света...

... С най-добрите свидетели, които можете да си представите, рокля от стар филм и сако от гардероба на Бен, прочетохме обетите си в малък параклис и си подарихме пръстените, които ще носим до края на живота си...

... Когато любовта е истинска, единственото нещо, което има значение в брака, е да се имаме един друг с обещанието да се обичаме, да се грижим, да се разбираме, да бъдем търпеливи и мили един към друг. Имаме го. Най-хубавата нощ в живота ни...

... Хората са прави, когато казват "всичко, от което се нуждаеш, е любов". Благодарни сме, че я имаме в изобилие, както и че имаме невероятно ново семейство с пет прекрасни деца и живот, който да очакваме с нетърпение.

С любов,

Г-жа Дженифър Лин Афлек". 

На една от снимките дъщерята на Лопес - Ема, позира в розов кадилак.

Дженифър публикува и снимка, на която се вижда сватбената й халка (четете още: Есен в Лос Анджелис: една красива любовна история по истински случай. В ролите: Дженифър Лопес и Бен Афлек).

Крис Апълтън, който от години се грижи за прическата на Лопес, сподели видео как тя се облича с втората си рокля за вечерта.

Любовната история на Дженифър и Бен, известна още като Бенифър, обхваща две десетилетия. Те се сгодиха през април тази година, 18 години след като разтрогнаха първия си годеж. И после някой да каже, че любовта траела три години... Честито на красивото семейство Афлек! 


Вдъхновява ли ни ренесансът на "Бенифър" за втори шанс за бившите ни?



More Celebrities